Blog Başlık

  • Nisan 13, 2020

    Vücudu sıkmayan, rahatsız etmeyen, terletmeyen ve konforlu olan bir pijama ve kıyafet seçilmelidir. Lohusa giyim seçiminde kaliteli kumaş çok önemlidir. Anne olan bir kadının uyku döneminde de rahat etmesi ve uyuyabildiği sürelerde düzgün uyuyabilmesi önemlidir. Uyku sırasında giyilen kıyafetler de çok önemlidir.

    lohusa giyim, hamile giyim
  • Nisan 11, 2020

    Effortt markasının bir çok ürününü web sitemizi ziyaret ederek bulabilir ve güvenle satın alabilirsiniz. Effortt hamile pijama ürünlerini özellikleri ve renkleri açısından en çok rağbet gören hamile loğusa markasıdır.

    effortt, effortt pijama, effortt gecelik, effort lohusa, effort, effort lohusa setleri
  • Nisan 08, 2020

    Hamilelik çok farklı bir süreçtir. Anne adayı bu süreci doğal bir süreçle geçirebilmesi için rahat etmesi çok önemlidir. Hamilelikte birtakım rahatsızlıklar yaşanabilmektedir. Bu nedenle anne adayının kendisini rahat ve huzurlu hissetmesi ve rahat hareket edebilmesi çok önemlidir. Gebelik döneminde hamile giyim olarak iç giyimde çok dikkatli olmak gerekir. İç Giyimin doğru şekilde olması hem annenin hem de bebeğin sağlığı için çok önemlidir.

    lohusa giyim, hamile giyim
  • Nisan 06, 2020

    Lohusa döneminde anne adayları için vücudun rahat hareket etmesi çok önemlidir. O yüzden mutlaka konforlu ve esnek tasarıma sahip özel kıyafetler tercih edilmelidir. Tabii bu dönemin vazgeçilmez en önemli giyim parçaları arasında lohusa gecelik bir adım öne çıkıyor.

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Nisan 04, 2020

    Hayatın her döneminde giyim konusu çok önemlidir. Fakat hamilelik dönemi hayatın bambaşka dönemidir. Hamilelikte kadının hem vücudunda değişikler olur hem psikolojisinde değişiklik olur hem de hormonlarında değişiklik olur.

    lohusa giyim, hamile giyim
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR