Lohusa Giyim Ve Hamile Giyim Nedir

lohusa giyim, hamile giyim

Kadınların vücut yapıları hamilelik ve lohusa dönemlerinde değişikliğe uğrar. Lohusa dönemi vücudun toparlanmış olduğu bir dönemdir. Aynı zamanda kişinin hassas olduğu bu dönemde giyile kıyafetlerin seçimi de çok önemlidir. Vücudu sıkmayan, rahatsız etmeyen, terletmeyen ve konforlu olan bir pijama ve kıyafet seçilmelidir. Lohusa giyim seçiminde kaliteli kumaş çok önemlidir. Anne olan bir kadının uyku döneminde de rahat etmesi ve uyuyabildiği sürelerde düzgün uyuyabilmesi önemlidir. Uyku sırasında giyilen kıyafetler de çok önemlidir.

  Günlük Kullanılacak Loğusa Pijamaları

  Vücutta meydana gelen değişimlere olabildiğince uyum sağlayacak olan lohusa gecelik günlük olarak kullanım için uygun modelleri seçilmelidir. Pamuklu kumaşların kullanıldığı vücudu sıkmayan ve terletmeyen pijama takımları günlük olarak kullanılmalıdır. Vücut sıcaklığını sabit tutulması da çok önemlidir. Lohusa dönemi annenin kendisini rahat ettirecek ve hasta olmasına engel olacak sabit vücut sıcaklığı sunan kıyafetler sağlıklı bir vücut ısısı sağlar.

  Konforlu ve Uygun Olan Lohusa Pijama Takımları

  Hem bebek sağlığı hem de anne sağlığı için konforlu olan pijama takımları sağlık için oldukça önemlidir. Emzirme dönemi sırasında özellikle rahat pijamaların giyilmesi çok daha büyük önem taşır. Vücut ölçülerine göre doğru beden ölçüsü seçilerek, doğru kalitede pijama takımları seçilmelidir.

  Özel Tasarım Hamile Giyim Takımı

  Konfor ve rahatlık hamile giyim için çok önemlidir. Ancak buna rağmen kaliteli kumaş kullanılarak üretilen pijama takımlarının yanında modanın takip edildiği şık modellerde seçilebilir. Modanın takip edildiği şık modeller ise annenin kendini daha iyi hissetmesine ve keyifli zaman geçirmesini sağlar. Dantel detaylar içeren modeller, önden düğmeli olan modeller, emzirme kolaylığı sağlayan modeller, çiçekli modeller, taşlı modeller ve spor tasarıma sahip olan modeller hem şık hem de rahat olan modellerdendir.

  Uzun Süre Giyilebilecek Kaliteli Lohusa Pijamaları

  Uzun süre bozulmadan giyilebilecek, rahat ve konforlu kullanım sunan lohusa pijama modelleri arasından seçim yapılabilir. Model yönünden modasının geçmeyeceği, pamuklu kumaş ile üretilen pijama modelleri seçilmelidir. Hem kalitesi ile lohusa dönemi bu pijamalar ile geçirilebilirken hem de farklı dönemlerde de bu pijamalar giyilebilir. Kaliteli seçim yapmak uzun süre kullanım için de çok önemlidir.

  Lohusa Pijamalarında Farklı Renklerin Seçimi

  Lohusa pijamalarında genel olarak kırmızı, beyaz, pembe ya da mavi renklerde seçiliyor. Fakat bu çizginin dışına çıkmak da mümkündür. Hatta artık anneler için farklı renkleri de tercih etmeleri öneriliyor. Ünlü annelerin öncü olduğu renkli lohusa pijaması modelleri daha popüler modeller olmaya başladı.

  Genel olarak kadınların tercih ettikleri pembe, krem rengi, beyaz, mavi ve kırmızı renklerin yanında farklı renk seçenekleri de bulunuyor. Turuncu, sarı, yeşil, lila, mor, haki yeşil gibi birçok lohusa pijaması göze hitap eden, anneye ve çevresine enerji verecek renkler bulunuyor. Lohusa dönemi kişinin enerjisinin tükenmiş olduğunu hissettirebilecek bir dönem olduğu için enerjik renklerde tercih edilebilir.

Etiketler: lohusa giyim, hamile giyim
Nisan 13, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR