Effortt Lohusa Modelleri

effortt, effortt pijama, effortt gecelik, effort lohusa, effort, effort lohusa setleri

Effortt lohusa modelleri

Günümüzde anne adaylarının en zorlu süreçlerinin başında gelen hamilelik ve lohusalık dönemi zaman zaman neler almalıyım stresini birçoğumuz yaşamaktayız. Bu zorlu süreç olmasına rağmen aslında altın bir okadar seviç ve masumiyeti barındırmaktadır.  Lohusa hamile olarak, bu dönemlerde geniş kalıplı ürünlerin tercih edilmesi gerektiğini önermekteyiz. Özellikle Effortt hamile lohusa ürünleri gelmektedir. Effortt markasının bir çok ürününü web sitemizi ziyaret ederek bulabilir ve güvenle satın alabilirsiniz. Effortt hamile pijama ürünlerini özellikleri ve renkleri açısından en çok rağbet gören hamile loğusa markasıdır. Renkleri açısından Mavi, Pembe, Füme, Gri, Lacivert, Ekru, Fuşya, Vişne, Pudra gibi bol renk seçenekleri sunmaktadır.

Effortt hamile lohusa ürünlerinin Özellikleri

Effortt pijama ve gecelik modelleri özellikle üretimi ve tasarımları bakımından anne adayları’nın ihtiyaçlarına hitap etmektedir. Genel olarak pijama ve gecelik modellerinde önden düğmeler eklenerek, emzirme özelliği kazandırılmıştır. Bu sayede anne adaylarının bebeklerini emzirmesi konusunda büyük kolaylık sağlamaktadır.

Effortt hamile pijama modelleri, kullanım açısından 4 sezona hitap eden pamuklu kumaş özelliği ile birlikte belden ayarlanabilir lohusa pijama modelleri sayesinde hem bütçenize hem de gönlünüze taht kuracak pijama ve gecelik modellerini içinde barındırmaktadır.

Yeni sezon effortt lohusa ürünleri

Yeni sezon effortt lohusa ürünlerine https://www.lohusahamile.com/effort linkinden rahatlıkla ulaşilirsiniz. Yeni sezon effort lohusa ürünleri tasarımları ile yine sezona damga vurmaktadır. Effortt pijama ürünleri genel olarak geniş kalıplıdır, Beden seçenekleri arasında S, M, L, XL, 2XL bulunmaktadır. En uygun fiyatlı effortt ürünlerini kapıda ödeme veya kredi kartı ile satın alabilir, 7/24 saat müşteri hizmetlerimizden beden konusunda yardım alabilirsiniz. Yeni Effortt hamile lohusa Ürünleri;

Effortt 7080 Güpür Dantel Sabahlıklı Hamile Pijama Takımı

Effortt 7090 Mavi Tül Lez Dantel Detaylı Sabahlıklı Hamile Pijama Takımı

Effortt 2073 Hamile Lohusa Gecelik Takımı

Effortt 1030 Önden Düğmeli Lohusa Pijama Takımı

Effortt 7012 Dantelli Lohusa Pijama Takımı

Effortt 2306 lohusa hamile 7’li Set

Effortt 2305 lohusa hamile 7’lü Set

Effortt 2405 lohusa hamile 4’lü Set

Effortt 4036 lohusa hamile 4’lü Set

Bu ürünler ve daha nicelerini lohusahamile.com sitesini ziyaret ederek güvenle satın alabilirsiniz.

Etiketler: effortt, effortt pijama, effortt gecelik, effort lohusa, effort, effort lohusa setleri
Nisan 11, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR