Blog Başlık

  • Ekim 02, 2020

    Doğumdan sonra lohusalık dönemi ve emzirme dönemine aynı anda girmiş oluyorsunuz. Emzirme dönemindeki yeni annelerde en fazla doğum sonrası ilk hafta olmak üzere yüzde üç ile yirmi  arası memede mastit (iltihap) görülebiliyor.

    memede mastit,mastit belirtileri, lohusa döneminde
  • Eylül 23, 2020

    Yeni anneler ve anne adayları olarak bilmeniz gereken lohusalık dönemi ve sonrası için bedeninize ve sağlık durumunuza uygun kıyafet seçmenizdir. Her anne doğumdan sonra hassas ve sağlık açısından titiz olduğu için özenle seçilmiş kıyafetlere ihtiyaç duyar.

    hamile kıyafet, hamile elbise, hamile giyim, lohusa giyim, lohusa elbise modelleri
  • Eylül 19, 2020

    Özellikle kapalı bayanlar için hazırlanmış bir birinden şık ve kaliteli tesettürlü lohusa elbiselerine de ulaşmanız mümkün. Kimi sitelerde standart özelliklere sahip kıyafetler varken bizde tesettürlü bayanlara özel hazırlanmış kıyafetler de mevcuttur

    tesettur lohusa, lohusa pijama modelleri, tesettur lohusa pijama takimlari, tesettur lohusa gecelik, lohusa gecelik
  • Eylül 08, 2020

    Hamile giyim, üretimin gelişmesi sonucunda daha fazla çeşitlenerek, hamile bayanlara ulaşım sağlamaktadır. Özellikle giyim olarak etek, pantolon ve elbise gibi bayanların sevdikleri modeller hamile adayların zevkine sunulur.  Yaz aylarında yaşanılan hamilelikler bu rahat kombinler sayesinde hem rahat hem de şık olmanızı sağlar.

    hamile giyim, lohusa giyim, lohusa kıyafet, lohusa, lohusa pijama modelleri
  • Ağustos 25, 2020

    LOHUSA GECELİKLER İLE LOHUSALIK ARTIK ÇOK KOLAY

    Lohusalık dönemi insanı geren ve strese sokan bir dönemdir.  Hamilelik sürecinde yaşanan hormon artışları lohusalık döneminde devam eder ve vücutları çok hassas olur. Bu dönemde daha hassas ürünler giymeleri gerekmektedir.

    lohusa gecelik, hamile gecelik, lohusa hamile gecelik, hamile giyim, hamile giyim modelleri,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR