Lohusa Pijamaları Nasıl Olmalıdır

Lohusa Pijama

Lohusa Pijamaları Nasıl Olmalıdır?

Lohusaların ev giyim ürünlerinde dikkatli olması gerekir. Yeni doğum yaptıkları için kendilerini sıcakta tutacak pijamaları tercih etmesi gerekir. Anneler, uyuduklarında terledikleri için uyanır uyanmaz üzerlerine sabahlık almalıdır. Yeni anne ve bebeğini görmek isteyenler fazla olacağı için hem rahat hem de şık sabahlıklı lohusa pijama takımı modelleri seçilmelidir.

 Kumaş ve Model Uyumlu Olmalı

 Günümüzde bol kesimli pijama takımlı çok moda. Hem rahat hem de estetik duran bu modeller yeni doğum yapan anneler için de idealdir. Gevşek ve büyük tasarımıyla kullanıcıya benzersiz bir görünüm sağlar. Bu nedenle çok rahat bir takımdır.

 Sabahlıklı lohusa pijama takımı doğum yapan her anne için özeldir. Her anne doğum sonrasında en iyi şekilde görünmek ister ve bu yüzden doğru pijamayı seçmek çok önemlidir. İki parçalı pijama takımlarından sabahlık ve terlik gibi ekstra özelliklere sahip takımlar daha şık bir görüntünün elde edilmesine yardımcı olur.

 Yeni doğum yapan anne sadece lohusalık döneminde değil, sonraki dönemlerde de pijama takımını giyebilir. Genellikle hamilelik esnasında satın alınan pijamalar için vücudunuza en uygun olanı seçin. Doğum sonrası karnınızın şişkinliği ineceği için tercihlerinizi doğum sonrasını göz önünde bulundurarak yapmalısınız.

  Hem Şık Hem Rahat Modeller

  İlk bebeğinizi doğurduktan sonra veya görünüşünüze özen gösteren bir anneyseniz görece daha şık, göz alıcı bir pijama takımını tercih edebilirsiniz. Bağcıklı omuz askılı modeller annenin emzirmesini kolaylaştırır. Aynı şekilde düğmeli modeller de emzirmede rahatlık sağlar. Sabahlıklı lohusa pijama takımı içinde hem rahat hem de şık görünmek istiyorsanız ipek saten kumaşları tercih edebilirsiniz. İpeksi saten kumaş size güzel bir his verir.

  Üç Parçalı Pijama Takımı

 Üç parçalı pijama takımı yeni doğum yapanlar için iyi bir seçimdir. Adından da anlaşılacağı gibi, üç adet kumaşa sahiptir. Pijama altı, pijama üstü ve sabahlıktan oluşan bu modelde birbirinden farklı renk seçeneğine sahipsiniz. Üçlü modeller anneler için şık ve zarif bir tasarımdır. Dantel işlemeleri modellerse anneye sofistike bir görünüm verir. Bu pijama modelleri, pembe ve lavanta gibi rahatlatıcı birçok farklı renkte üretilerek her zevke hitap eder.

  Gündelik Takım İsteyenler

  Lohusalık döneminde misafirlerden ziyade günlük pijama takımlarını tercih etmek isteyenler pamuklu modelleri seçebilirler. Bir pijama takımının içerisinde pamuk girdiğinde konfor ikiye katlanır. Son derece rahat olan günlük pijama takımları gece uykularınızda rahat etmenizi sağlayacaktır. Ameliyat izi bulunan anneler için de son derece rahatlatıcı olan modeller vücuda yapışmaz böylece anneyi baskılamaz. Pijama takımlarının yanında taç, terlik gibi aksesuarlar bulunabilir. Bu, anne adayının hangi takımı tercih ettiğine bağlıdır. Tam takım olarak misafirlerinin karşısına çıkmak isteyenler aksesuarlı modelleri tercih edebilirler. Hem şık hem de rahat olan pijama takımları annelerin gece gündüz kullanabileceği kalitede ve şıklıktadır.

Etiketler: Lohusa Pijama
Mart 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR