Blog Başlık

  • Temmuz 31, 2019

    Tüp tıkanıklığı ya da tubal hasar kısırlığın en sık karşılaşılan nedenleri arasında yer almaktadır. 

    tüplerde tıkanıklık,hamile,tüpler,doğum
  • Temmuz 29, 2019

    Kaliteli malzeme yapısıyla üretimi gerçekleştirilen emzirme sütyeni çeşitleri, annelerin sütyenlerini çıkarmadan bebeklerini emzirmesine olanak tanımaktadır. Farklı yöntemlerle kolay açılabilir aparatları sayesinde, anneler hem zamandan kazanç elde etmekte hem de bebeklerini her yerde güvenle emzirebilmektedir.

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Temmuz 22, 2019

    Lohusa pijaması anne adaylarına sağladığı rahatlık açısından gebelik dönemlerinde ve gebelikten sonra giyilen günlük kıyafetlerden birisidir. Lohusa pijaması sadece uyurken değil annenin lohusalık dönemlerini geçirirken de sıklıkla kullandığı pijama türlerinden birisidir. 

    lohusa giyim, hamile giyim
  • Temmuz 21, 2019

    Alıcılar tarafından hem rahat hem de son derece şık bulunan lohusa pijama takımları yenilenen modelleri ile birlikte satışa çıkarılıyor. Online platformda görselleri ve indirim oranları ile takdim edilen bu ürünlere aynı hafta içerisinde sahip olmak mümkün. Uygun fiyatları ile tamamen cep dostu olarak nitelendirilen bu modeller alternatif renklere de ev sahipliği yapıyor. Beğenilen ürünler sepete eklenerek anında sipariş edilebilir. Toplu alımlarda yüzde elliye varan indirimler yapılmaktadır. 

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Temmuz 16, 2019

    Kruger metodu, sperm değerlendirmesinde kullanılan bir yöntemdir. Kruger kriterleri spermde meydana gelen şekil bozukluklarını değerlendiren mikroskobik bir metottur.

    kruger,metodu,sperm,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR