Lohusa Pijamalarında Rahatlık Önemli

lohusa giyim, hamile giyim

Lohusa pijaması anne adaylarına sağladığı rahatlık açısından gebelik dönemlerinde ve gebelikten sonra giyilen günlük kıyafetlerden birisidir. Lohusa pijaması sadece uyurken değil annenin lohusalık dönemlerini geçirirken de sıklıkla kullandığı pijama türlerinden birisidir. Lohusa pijamalarında artan çeşitle beraber pijamaların ince yapıda olması ve anne adaylarına uygun sevimli görselliği, anne adayları için pijamaların daha çekici gelmesini sağlamıştır.

 

 Gün boyu bebek ile ilgilenen annelerde rahatlık ve konfor her zaman ön plandadır. Özellikle bebeğin emzirilmesinde pijamanın rahat ve kullanışlı olması lohusa pijamalarının en birincil seçim sebeplerindendir.

 

 LOHUSA PİJAMASI ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

 

 Lohusa pijaması anne adaylarının bebekleri ile ilgilenirken daha rahat ve konfor içerisinde olmalarını sağlar. Bu amaç ile üretilen lohusa pijamaları anne adayları için farklı konfor olanakları sunmalıdır. Özellikle lohusa pijaması alırken emzirme kısmına ve bel kısmına çok dikkat edilmelidir.

 Lohusa pijamasında kesinlikle göğsü sıkan düğmeli yapıda pijamalar tercih edilmemelidir. Göğüs kısmı bol ve bel kısmı ayarlanabilir pijamalar çok daha kullanışlı olacaktır.

 

 Lohusa pijamasında emzirme yani göğüs kısmının açılıp, kapanabilir olması ayrıca bir rahatlık sunar. Anne, bebeği emzirmek için üstünü çıkartmak zorunda kalmaz. Bu nedenlerden ötürü lohusa pijaması tercihlerinde bu rahatlıkların olmasına dikkat edilmelidir.

 

 LOHUSA PİJAMASI İLE UYKU DÜZENİ

 

 Doğumdan sonra annelerin en büyük ene3rji kaynağı düzenli ve rahat bir uykudur. Düzenli bir uyku içinse annenin uyurken yaşayacağı rahatlık önem kazanır. Lohusa pijamaları annenin uyku düzenine katkı sağlayarak, konforlu ve deliksiz bir uyku geçirmesine yardımcı olmalıdır. Bu nedenle lohusa pijaması alırken mutlaka esnek kumaşlı pijamalar tercih edilmelidir.

 

 Esnek yapıdaki kumaşlar özellikle pamuklu dokuya sahip olursa yaz ve kış aylarında terletme problemi de yaşatmaz. Sağlık açısından da bu tür kumaşlar daha hijyenik özellikler gösterir.

 

 LOHUSA PİJAMALARINDA DİKİŞLER ÇOK ÖNEMLİDİR!

 

 Lohusa pijamasında dikişler özellikle doğumdan sonra annenin daha çok rahat etmesi açısından tasarlanmalıdır. Kalın yapıda olan dikişler doğum sonrasında annenin karın ve göğüs bölgesini rahatsız eder. Özellikle doğum sırasında anneye atılan dikişler kalın ve düzensiz kumaşlarda acı hissini uyandırır. Bu sebeple, anne adayları için pijama tercihinde dikiş kalitesine çok dikkat etmek gerekir.

 

 Genellikle ameliyat ile doğum yapan anneler için pijama takımları değil lohusa gecelikleri önerilir. Geceliklerde dikiş durumu olmadığı için ameliyat geçiren anneler gecelikleri daha rahat kullanabilmektedir.

 

 LOHUSA PİJAMALARINDAN GELEN GÜZELLİK

 

 Lohusa pijamaları artık anne adaylarının hem doğumdan önce hem de sonra rahat etmesi için tasarlanır. Annenin rahatlığı için özel olarak tasarlanan lohusa pijaması çeşit bakımından da oldukça farklı renk ve modellere ayrılır. Genellikle şirin ve sevimli pijama takımları anne adayları tarafından tercih edilir. Fakat görsel olarak annenin güzelliğine güzellik katacak farklı renk ve desende takımlar da mevcuttur.

 

 Eski zamanlardaki gibi lohusa pijama takımları yalnızca pembe ve mavi renklerden oluşmaz. Güzellik ve konfor adına anne adayları için her renk skalasında pijama takımını bulmak mümkündür. 

Etiketler: lohusa giyim, hamile giyim
Temmuz 22, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR