Lohusa Pijama Takımlarında Yeni Modeller Hangileri

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Alıcılar tarafından hem rahat hem de son derece şık bulunan lohusa pijama takımları yenilenen modelleri ile birlikte satışa çıkarılıyor. Online platformda görselleri ve indirim oranları ile takdim edilen bu ürünlere aynı hafta içerisinde sahip olmak mümkün. Uygun fiyatları ile tamamen cep dostu olarak nitelendirilen bu modeller alternatif renklere de ev sahipliği yapıyor. Beğenilen ürünler sepete eklenerek anında sipariş edilebilir. Toplu alımlarda yüzde elliye varan indirimler yapılmaktadır.

 

 Önden Düğmeli Lohusa Pijama Takımları

 

 İlk seçenekler arasında önden düğmeli lohusa pijama takımları yer alıyor. Rahat kalıp olan bu modeller spor ve şık görünümleriyle de benzerlerinden ayrılmaktadır. Standart renkleri dışında lila ve bordo gibi canlı renkler de fiyat farkı ödenmeksizin satın alınabilir. Ön kısmında toplamda dört düğme bulunmaktadır. Gövdenin sol kısmında ise bir cep de yer alıyor. Bu cepler hem estetik bir bütünlük sağlamakta, hem de ufak tefek eşyaların taşınmasında yardımcı oluyor. Normal lastikli yapısı sayesinde son derece konforlu bir giyim vaat etmektedir. Dileyenler Whatsapp ve telefon üzerinden de siparişlerini tamamlayabilir.

 

 Dantel Yakalı Lohusa Takımları

 

 Son beş yılın en çok satan bir diğer modeli ise dantel yakaları ile birlikte benzerlerinden ayrılan pijama takımlarıdır. Bu ürünlerin en büyük özelliği tamamen isteğe bağlı olarak gecelik olarak da giyilebilmesidir. Her anlamda çok yönlü olan bu modellerde de yüzde yirmi oranından başlayan indirimler söz konusu. Gizli emzirme alanı mevcuttur. Bu alanda da sadece emzirme zamanı çıkarılarak kullanılabilir, diğer zamanlarda ise estetik bütünlüğü bozmamak adına gizlenebilir. Hem uzun hem de kısa kollu versiyonları bulunmaktadır. Yılın dört mevsimi aynı rahatlıkla giyilebilir.

 

 Lohusa Pijama Takımlarında Renk Seçenekleri

 

 Onlarca farklı renge ev sahipliği yapan lohusa pijama takımları potansiyel alıcılara alternatifler sunmaya devam ediyor. Klasik olarak nitelendirilebilecek renklerin arasında lacivert, beyaz, ekru ve mavi yer almaktadır. Ek olarak su yeşili, turkuaz, fuşya gibi son dönemin en popüler renkleri de kategorilerde temsil edilmektedir. Pembe ve kahvenin tonları ise açık ve koyu olmak üzere kendi içerisinde ikiye ayrılıyor.

 

 Elma Dantelli ve Güpürlü Lohusa Takımları

 

 Elma danteli adı verilen ve son derece özgün bir tasarım gücüne sahip olan en yeni modeller de kategorilerde yeni sahiplerini bekliyor. Daha öncesinde elbise ve abiye modellerinde sıklıkla kullanılan güpür detaylarını artık pijama takımlarında görmek mümkün. Beğenilen ürünlerin yanına kalp konulabilir ve daha sonrasında en beğenilenler arasında seçim yapılabilir. Her bedene uygun ölçüler mevcuttur. Small'dan başlayıp Medium, Large ve XL ölçülerine göz atılabilir.

 

 Tıpkı lohusa geceliklerinde olduğu gibi bu ürünlerin sipariş aşamasında da beden ölçülerinden emin olamayan alıcılar için kolaylık sunuluyor. İsteyenler gebelik haftasını, boyunu ve kilosunu yazarak kendileri için en uygun olan modelleri anında sipariş edebilir. 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Temmuz 21, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR