Blog Başlık

  • Ağustos 16, 2021

    Hem psikolojik hem de fizyolojik olarak rahat bir aralığın geçirilmesi gerektiği lohusa dönemi ismine, doğru elbise çeşitleri seçenek edilmelidir. Bilhassa annelerin vücutlarında olan farklıkların sıhhatli şekilde yine daha önceki hale gelmesi ile ilgili lohusa pijaması modelleri ön tasarıya çıkar. Esnek yapısı, rahatlık, sıkmayan ve terletmeyen özellikleriyle bu dönemin kolayca geçmesine imkan verir.

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Ağustos 12, 2021

    Çoğul Gebelik Nedir?

    Birden Fazla yumurta hücresinin aynı anda döllenmesi ve gelişmesidir. Kısaca diğer bir ifadeyle, İki veya ikiden fazla bebek olmasına çoğul gebelik denir. Çoğul gebeliklerde ikiz bebek daha çok görülür ve ikiz bebeklerde de tek yumurta ve çift yumurta ikizleri olarak incelenir. Gebeliğin ilerleyen dönemlerinde çoğul gebelik yaşadığını öğrenen anneler tek ve çift yumurta arasındaki farkları merak ettiği kadar çoğul gebeliğin getireceği riskleri de merak ederler.

     

    Çoğul gebelik tam anlamı ile birden fazla yumurtanın aynı anda döllenmesi ile oluşan gebeliğe çoğul gebelik denir. En çok görülen çoğul gebelik ikiz bebeklerdir. Çok nadir görülmekle birlikte 1000 gebeliğin 3’ünde çoğul bebeğe rastlanır. Fakat son zamanlarda tüp bebek yöntemleri sayesinde bu oran daha da artış gösterir. Çoğul gebelik oranının artmasındaki bir diğer etken de gebe kalan kadınların yaşının ileri düzey olmasıdır. 35 yaşın üstündeki bayanlarda çoğul gebelik görülme olasılığı daha fazladır.

    Çoğul Gebelik, Gebelik, Kaybolan ikiz sendromu
  • Ağustos 05, 2021

    Gebelik sonrasındaki dönemde anneler lohusa olarak adlandırılır. Lohusalık döneminde rahatlık, pratiklik ve konfor çok ehemmiyetli hale gelmektedir. Lohusalık dönemi için alınan lohusa pijama takımları annelere kesinlikle konfor sağlamalıdır. Bu yüzden lohusa pijama takımları alırken kimi ayrıntıları da dikkat etmek gerekir. Lohusa pijama takımları için üreticiler pek çok modeli piyasaya sürmektedir. Pijama takımlarını seçilirken öncelik netlikle görsellik olmamalıdır.

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Ağustos 05, 2021

    Sepete özel olarak iki ürün alanların üçüncüsünün armağan edildiği online platformlarda lohusa gecelik ürünleri çok özel fiyatlarla birlikte satışa çıkarılıyor. Her tarza uygun ve her beğeniye karşılayan çok özel gecelikler aynı zamanda rahat giyimler için de ideal standartlara sahiptir. Başta beyaz, lacivert ve ekru gibi açık renkler olmak üzere onlarca farklı renk alternatifi de alıcıların beğenisine sunuluyor.

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
  • Temmuz 18, 2021

    Doğumdan sonra annelerin vücutlarının değişimine uyum sağlayacak lohusa pijama çeşitlerini kullanmak büyük öneme sahiptir. Mutlaka kaliteli kumaş yapısına sahip olmalı, esnek yapısı bulunmalı ve aynı zamanda görsel bir şıklık sağlamalıdır. Sonuçta bu dönemde sadece fiziksel değil ayrıca ruhsal olarak da annenin rahat olması gerekir. Tabii hem anne olan hem de anne adayları için henüz doğum gerçekleşmemiş kişiler adına, farklı lohusa pijamaları arasından tercih gerçekleştirmek mümkün. Bu konuda her zevke hitap eden birbirinden şık, kaliteli ve keyifle kullanılabilecek pijama modellerinin bulunduğunu söylemek gerekir. Zevkli tasarımlarla hazırlanmış modeller, ev içinde bu dönemin rahatlıkla geçirilmesine olanak veriyor.

    lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR