Blog Başlık

  • Mayıs 19, 2023 Bebeklerde Gelişim

    Bebeklerin gözlerinde çapaklanma, birçok farklı nedenle ortaya çıkabilir. İşte bazı olası nedenler:

    Gözyaşı kanallarının tıkanması: Yenidoğan bebeklerin gözyaşı kanalları bazen doğum sırasında tam olarak gelişmemiş olabilir veya tıkanmış olabilir. Bu durumda gözlerde biriken gözyaşları kuruyarak çapaklanmaya neden olabilir.

    Bebeklerin gözleri neden çapaklanır, Bebeklerde Göz Çapaklanması
  • Mayıs 12, 2023 Lohusa ve Hamile Giyim

    Yeni lohusa giyim modası, annelerin rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan tasarımları içerir. Genellikle yumuşak ve esnek kumaşlardan yapılan kıyafetler tercih edilir. Elbiseler, bluzlar ve pantolonlar geniş kesimli olabilir ve genellikle emzirme kolaylığı sağlayacak detaylar içerir.

    lohusa giyim, hamile giyim, lohusa pijama, hamile pijama, lohusa elbise
  • Mayıs 05, 2023 Gebelik Dönemi Yaşam

    Anne karnındaki bebek, plasentadan doğrudan beslenir. Plasenta, anne kanındaki besinleri ve oksijeni bebeğe taşıyarak onun büyümesine ve gelişmesine yardımcı olur.

    Anne Karnında bebek nasıl beslenir, Bebbeğin sağlıklı olması için nasıl beslenmeliyiz
  • Nisan 12, 2023 Bebeklerde Gelişim

    Bıngıldak, bebeklerin doğduklarında sahip oldukları kafataslarının üzerindeki yumuşak noktadır. Bıngıldak, bebeğin beyin gelişimine izin vermek ve kafatasının büyümesine uyum sağlamak için var olan bir yapıdır.

    Bebeklerde Bıngıldak, Bılngıldak, Fontanel,
  • Bebeklerin diş çıkarma dönemi, genellikle altıncı ay civarında başlar ve üç yaşına kadar devam eder. İlk dişler genellikle alt çenedeki orta kesici dişlerdir. Daha sonra üst çenedeki kesici dişler, yan dişler ve son olarak da azı dişleri çıkar.

    Bebeklerde diş çıkarma, Bebeklerde diş, Bebeklerde Diş Kaşıyıcılar
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR