Blog Başlık

  • Mayıs 01, 2022

    Üçlü kombin yaratan sabahlıklı lohusa pijama ekibi bu dönem adına anneler için en doğru tercihlerden biridir. Böylece gün içinde farklı zamanlarda kolaylıkla kullanım olanak elde edilebilir. Örneğin gece yatarken pamuklu yapısı eşliğinde yumuşak dokunuşu üzerinden rahatça uyuyabilir; uyandığınız süre ise sabahlığı üzerinize hemen giyebilirsiniz. Bu sayede çok daha güzel bir görüntü elde edebilir; ek olarak sabahın getirmiş olduğu ısı değişimlerinden uzak kalabilirsiniz. Böylece bu dönemde annenin kırılgan vücut yapısındaki değişimle hastalık kapmaması için, etkin çözüm şekilleri elde edilir.

    Sabahlıklı Lohusa Pijama Takımı Neden Tercih Edilmeli
  • Nisan 26, 2022

    Gebelikte gelişim geriliği nedir? Anne karnında olan bebeğin yeterince büyüyememesi durumudur. Her Fetüsün her hafta ve ay içinde gelişimi mevcuttur. Normal gelişim içinde yer alan bebeklerde gelişim geriliği olmayacaktır.

    Ama gelişim geriliği olan bebeklerde, gelişim geriliği olmayan bebeklerle kıyaslama yapılır. Bu sayede bebeğin ne derece geride gelişim geriliği meydana geldiği anlaşılır. Öte yandan yapılacak olan doktor muayeneleri ve tıbbi testler sayesinde de bebeklerde meydana gelen gelişim geriliğini ve gelişim geriliğine neden olan sebepler araştırılmalıdır.

    Gelişim geriliği, Bebeklerde gelişim geriliği, Bebeklerde Gelişim problemi
  • Nisan 15, 2022

    Bebeklerde sarılık pek çok yeni doğanda görülebiliyor. Yapılan araştırmalar, her üç bebekten ikisinde sarılık olduğunu ortaya koymaktadır. Bu durum çoğunlukla kendiliğinden ortadan kalkarken bazı, bebeklerde ciddi sorunlara yol açabiliyor. Dolayısı ile yeni doğan bebeklerde sarılık görüldüğünde mutlaka doktor kontrolleri aksatılmamalıdır.

    Vücutta oluşan sarılık, kanda yer alan bilirubin birikmesi neden ile ortaya çıkmaktadır. Sarılık yeni doğan bebeklerde yetişkinlere göre daha fazla görülmektedir. Bunun nedeni ise bebeklerin kanında sıkça parçalanıp, değişen pek çok kırmızı kan hücreleri mevcuttur. Dolayısı ile bebeklerde özellikle ilk iki haftada sarılık sıklıkla görülmektedir.

    Sarılık, bebeklerde sarılık, yenidoğan bebeklerde sarılık
  • Nisan 10, 2022

    Fırsat ürünleri kapsamında satışa çıkarılan lohusa pijaması çeşitleri online mağazalarda alıcıların tercihine sunuluyor. Birçok farklı tasarım ayrıntısına ev sahipliği yapan bu ürünler her yaşta ve beğenideki kadının taleplerini karşılayacak niteliktedir. Toplam garanti süreleri ise 1 yıl ile 24 ay arasında değişkenlik gösteriyor. Bazı modellerinde ise saç bandı ve terlik gibi ürünler hediye olarak gönderiliyor.

    Lohusa Pijamalarında Yeni Modeller ve Seçenekleri Neler
  • Nisan 10, 2022

    Lohusalık dönemi süresince kadınların ihtiyacı olan gece konforlarını sağlayan gecelikler son derece önemlidir ve kadının bu özel durumu düşünülerek firmamız tarafından gerekli rahatlık yaratılması sağlanması amacıyla tasarlanmakta ve üretilmektedirler.

     Firmamız lohusa kadınların sağlıklarını ve konforlarını düşünmenin yanı sıra fizyolojik ve psikolojik yaşadıkları durumlarını göze alarak üretimlerini gerçekleştirmektedir.

    Lohusalık Döneminde Gecelik Tercihi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR