Yılın En Çok Satan Lohusa Pijama Modelleri Hangileri

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Hem konforlu hem de şık olan lohusa pijama ürünleri ilgili kategorilerde yeni sahiplerini bekliyor. Onlarca farklı çeşidi bulunan bu ürünler alıcılara çoklu seçenekler sunuyor. Beğenilen ürünler önce favorilere sonra sepete eklenmek suretiyle kısa sürede sipariş edilebilir. Üstelik belli bir saate kadar alınan siparişler aynı gün kargoya verilmektedir.

  İlk Seçenek: Baby Desenli Lohusa Pijamaları

  İlk seçenekler arasında lohusa pijama ürünlerine yeni bir soluk bakış açısı sunan baby desenli modeller geliyor. Sportif bir ürün olan bu ürünler renkli desenleri ile özellikle genç annelerin ilgi odağı olmuş durumda. Kız bebek sahibi anneler için pembe rengi ön plandayken, bu renk erkek bebek sahibi olan anneler için mavi olarak belirlenmiştir. Her birinin üzerinde ''Oh Baby'' yazısı bulunmaktadır.

  Dantel Desenli Lohusa Pijamalar ve Fiyatları

  Bu senenin en çok satan lohusa pijama modellerinde ikinci sırayı dantel desenli modeller alıyor. Gövde kısmında yer alan dantel motifleri aşağı doğru uzanarak kreatif tasarımlar sunmaktadır. Aynı zamanda omuz detayları da dantel motifleri ile zenginleştirilmiştir.

  Dantellerin bittiği noktada papyon motifi yer almaktadır. Bu da oldukça sevimli ve farklı bir desen ayrıntısı olarak alıcıların ilgisini çekmektedir. İlkbahar- yaz kreasyonu kapsamında tanıtımı yapılan ürünlerde de ana renkler mavi ve pembedir.

  Terletmeyen özel bir kumaşa sahip olan pijamalar fiyat bakımından da müşteri memnuniyetini sağlıyor. Yüzde ondan başlayan indirim oranları belli başlı dönemlerde yüzde otuza kadar varıyor. Kampanyalardan haberdar olmak için sürekli ilgili kategorilere giriş yapılıp ürün- fiyat karşılaştırması yapılabilir.

  Önden Düğmeli Lohusa Pijama Takımları

  Ön kısmında yer alan düğmeleri sayesinde rahat bir giyim sunan modeller serinin alternatif modellerini oluşturuyor. Yaka kısmında yer alan tek cebi de minimal ve sade bir tasarım ölçeği olarak alıcıların ilgisini çeken bir başka detaydır.

  Boy, kilo ve gebelik haftası yazılarak en uygun ölçülerde sipariş verilebilir. Normal lastikli olan bu modeller aynı zamanda emzirme özelliklerine sahiptir. Pamuklu dokuma kumaştan imal edildiği için sonbahar ve kış aylarında da tercihe bağlı olarak giyilebilir.

  Farklı Bir Seçenek: Çizgi Desenli Lohusa Pijamalar

  Üretimine geçtiğimiz yıllarda başlanan çizgi desenli pijamalar büyük bir ilgiyle incelenmeye ve satın alınmaya devam ediyor. Kol kısmında yer alan çizgi detayları özellikle sade desenli pijamalardan sıkılanlar için ideal bir alternatif sunuyor.

  Belden ayarlamalı olan bu modellerde özellikle krem ve beyaz gibi açık renkler tercih ediliyor. Whatsapp üzerinden de sipariş edilebilen çizgi desenli pijama modelleri doğum sonrası rahat giyimler için uygundur.

  Son Seçenekler: Puantiyeli ve Lale Desenli Pijamalar

  En yeni seçenekler arasında puantiyeli ve lale desenli pijamalar yer alıyor. Özellikle genç annelerin tercihi olan bu modeller, estetik tasarımlarıyla benzerlerinden ayrılıyor. Kırmızı ve bordo renklerinin yanı sıra fuşya renkli versiyonları da mevcuttur. 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Nisan 21, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR