Yeni Doğum Yapan Anneler Nasıl Giyinmeli

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Yeni doğum yapan anneler büyük bir duygu yoğunluğu içindedir. Bu nedenle annelerin stres altında olmamaları gerekir. Ailesi ve arkadaşları bu dönemde anneye destek olmalıdır. Bunun yanı sıra annenin daha konforlu zaman geçirebilmesi ve bebeğiyle daha kaliteli vakit geçirebilmesi için giyimine özen göstermesi gereklidir. Anneyi rahatsız eden giysiler hem annenin hem de bebeğin huzursuz olmasına neden olur. Yeni doğum yapan bir annenin çok fazla ziyaretçisi olacağı için lohusa pijama takımları tercihinin çok açık olmaması gereklidir. Anne, bebeği ve misafirleriyle ilgilenirken sürekli olarak üstünü başını çekiştirmek durumunda kalmamalıdır. Bu nedenle anne adayının tercihlerinde daha kapalı modeller seçilmelidir. Pijamalar boyun bölgesini kapatmamalıdır. Hormonal dengesi hala ideal seviyeye gelmemiş olan anne boğazı kapatan takımlardan bunalabilir. Aynı zamanda yeni anne olan kişinin duygusal durumu göz önünde bulundurulduğunda kendini aynada gördüğünde motive olmalıdır. Bu nedenle hamile giyim ürünlerinin rahat olduğu kadar şık olması da gerekir.

  Sürekli Sütyen Çıkarmak Zorunda Kalmayın

 Yeni doğum yapan anneler bebeklerini iki saatte bir emzirdikleri için sürekli olarak sütyelerini takıp çıkarmak durumunda kalırlar. Sütyensiz gezmeyi tercih edenler, bir süre sonra göğüslerinin sarkacağını bildiklerinden çözümü yine rahatsız da olsa sütyende bulurlar. Yeni doğum yapan annelerin sürekli olarak sütyen takıp çıkarması bir süre sonra işkence haline gelir. Bu sorunun çözümü için hamile giyim üreticileri emzirme sütyeni üretmiştir. Emzirme sütyenlerinde sütyeni tamamıyla çıkarıp takma gibi bir problem yoktur. Anne, klasik sütyenleri göğsünün aşağısına aldığında sütyene şekil veren demirler rahatsızlık verir. Bu gibi durumlarla karşılaşılmaması adına annenin sadece sütyen pedini çıkararak kullanabileceği sütyenler üretilmiştir. Bu sütyenlerde sadece sütyenin orta bölümü çıkar. Böylece anne rahat eder.

  Hem Şık Hem Rahat Görünmek İsteyenlere Takımlar

 Yeni doğum yapan anneler hem şık görünmek hem de giysileri içinde rahat olmak isterler. Sabahlıklı lohusa pijama takımı yeni doğum yapanlar için ideal bir seçenektir. Bu takımların içinde terlikten taca kadar her şey bulunur. Anne adayı, sadece bu takımı alarak hastaneye gidebilir. Doğumdan sonra bebeğiyle güzel fotoğraflar çektirmek isteyen, ayrıca misafirlerini de iyi görünümüyle karşılamak isteyen anneler pijama takımlarıyla hem şık görünürler hem de rahat olurlar. Annenin yürüyüş yapmak istemesi gibi durumlarda sabahlığını kolayca giyerek etraftaki şaşkın bakışlardan kurtulması mümkündür. Annenin içindeki pijama takımı ne kadar açık olursa olsun sabahlıkla bertaraf edilebilir. Böylece anne dilediğini giyerek kendisini iyi hisseder. Pamuklu kumaşlardan üretilen takımlar batma yapmaz. Alerjik reaksiyonu olan kişileri bile rahatsız etmek. Pijama, bir şekilde bebekle temas edeceği için bebeğin de rahatsız olmaması adına özel kumaşlardan üretilir. Son derece sağlıklı olan pamuklu kumaşların organik seçenekleri de vardır. Düğmeli ve bağlamalı modelleriyle annelerin kolayca giyip çıkarabileceği modeller son derece kullanışlıdır.

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Haziran 06, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR