Şık Ve Kullanışlı Sabahlıklı Lohusa Pijama Takımları

lohusa giyim, hamile giyim

Anne adayları bebeklerini ilk hissettikleri andan itibaren tatlı bir telaş içine girerler. O büyük buluşmaya geri sayım azaldıkça heyecan artar. Hazırlıklar hızlanır. Hastane için hem bebek hem de anne çantası hazırlanmalıdır. Bebek için yeni doğan kıyafetleri seçilir. Anne için kullanışlı lohusa kıyafetleri tercih edilir.

  Bunlar arasında en kullanışlı ürünlerden olan sabahlıklı lohusa pijama takımı modelleri farklı tasarım ve renklerde sunulmaktadır. Renkler pembe, beyaz, siyah ya da mavi gibi farklı renklerde sunulmakta, ancak tasarımlar oldukça çeşitli olmaktadır. Anne adayları mevsim özellikleri ve kendi tarzlarına en uygun seçimler yapabilirler.

  Özel Doku Kalitesinde Modeller

  Set içinde pijama takımı ve sabahlık yer alıyor. Setlerde birinci sınıf hammaddelerden imal edilen ürünler yer alıyor. Terletmez özelliklerde pamuklu kumaşlarda setler modal kumaş çeşitlerinden hazırlanmıştır.

  Hastane çıkışı için özel olarak kategori içinde saten pijama takımları yer alıyor. İpek kalitesi ile çok özel modeller bulabilmek mümkündür. En şık, kaliteli ve konforlu modellere tek tıkla satın alma özelliği kullanılarak çok daha pratik bir şekilde satın alabilirsiniz. En trend renkler, en yeni modeller ve özel tasarımlar bu kategoride yer alıyor. Dantel işlemeleri, aksesuar ya da dantel detayları da bu modellere çok yakışıyor. Özel nakış işlemeleri ile çok daha özel tasarımlarda bulabilirsiniz.

  Yazlık Takımlar

  Yazlık takımlar kısa ya da sıfır kollu olarak sunulmaktadır. Oldukça geniş bir ürün yelpazesi bulunmakta ve tarzınıza özel seçimler yapabilirsiniz. Yazlık takımlarda sabahlıklarda daha diz üstü şekilde sunuluyor. Dantelli tasarımlar çok zarif modeller olmakta ve sabahlıklı lohusa pijama takımı tasarımları içinde çok beğenilmektedir. Annelerin kolay kullanımları için önden düğmeli olan tasarımlar emzirme anlarında hem annenin hem bebek için daha konforlu olmasını sağlayacaktır. Sabahlıklarda kolları volanlı modeller daha sempatik ve şık durmaktadır.

  Kışlık Takımlar

  Kışlık takımlar daha uzun sabahlıklar ile sunuluyor. Sade klasik takımlar tek renk olabildiği gibi alt pijamalarında desenli olarak ta sunulabilmektedir. Anne adayları genellikle pembe ve mavi renklere ilgi gösterse de beyaz, vizon, kırmızı, siyah gibi renk tonlarında modellerde sunulmaktadır.

  Modeller belden ayarlamalı olabilmektedir. Bu şekilde doğum öncesinde kullanabileceğiniz sabahlıklı lohusa pijama takımı modelleri lohusalık döneminde de çok rahat bir şekilde kullanılabiliyor. Pamuklu kumaşlardan üretilen takımlarda çift taraflı düğmeler ile emzirme kolaylığı sağlanıyor. Kışlık takımlarda polar sabahlıklı tasarımlar ya da yelekli terlikli takımlarda bulabilirsiniz.

  Özel ve Şık Takımlar

  Daha şık ve göz alıcı modellerden yana tercihler kullanmak isteyenlere özel olarak İspanyol tasarımlı dantelli şık tasarımlarda bulunuyor. Şal dantel desenler, brode işlemeler, tamamen dantel sabahlıklar, welsoft yelekli modeller, saten tasarımlarda kategori içinde yer alıyor. Dantel ve tül detayların yanında üst pijamalarda askılı tasarımlarda bulunmaktadır. Anne adayları mevsim özelliklerine göre kaliteli ve şık seçimler yapabilirler.

Etiketler: lohusa giyim, hamile giyim
Ağustos 02, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR