Şık Ve Kaliteli Lohusa Terliği Çeşitleri

Lohusa Terliği

Lohusa döneminde sağlık her açıdan ele alınmalıdır. Özellikle kadınlar bu dönemde ayak kısımlarından soğuk almamaya çalışmalıdır. Ne olduğu bile anlaşılmadan bir anda grip veya nezle gibi farklı hastalıkları yakalanma durum ortaya çıkabilir. Bunun önüne geçmek içinse lohusa dönemindeki kadınlara özel olarak hazırlanan lohusa terliği modelleri değerlendirilmektedir.

  Hem ev içerisinde rahatça dolaşma imkanı elde edilebilir hem de hastanede kullanım şansı değerlendirebilir. Yumuşak tabanı, esnek yapısı ve her ayağa uyan kalıbıyla gün boyunca kullanılabilir.

  Havlu kumaş özelliğe sahip olan terlikler, kalın tabanı sayesinde ayrıca ayak bölümünden soğuk alma sorunlarını tamamen ortadan kaldırmaktadır. Çok uygun fiyatlar üzerinden bu kaliteli ürünleri kategori aracılığıyla hemen sipariş verebilirsiniz.

  Farklı Tasarımlarıyla Birbirinden Güzel Lohusa Terlikleri

  Lohusa döneminde sağlık açısından giysilerin fiziksel etkileri büyük öneme sahiptir. Ancak aynı zamanda görsel açıdan da kadınlar daima şık bir görünüm arzu eder. Bunu sağlamak içinse farklı giyim çeşitleri ile beraber değerlendirilecek harika aksesuarlar bulunmaktadır. Bu aksesuarları en önemli parçası lohusa terliği modelleridir. Zira hem fiziksel açıdan sağlığı koruma imkanı tanıyor hem de görsel bir şıklık sunuyor.

  - Fiyonk tasarımlı modeller

 - İnci ve taşlı detaylarıyla şık tasarımlar

 - Damlacıklı veya püsküllü modelleriyle hoş görsele sahip terlikler

 - Mavi kanatlı ve nakışlı seçenekler

 - Farklı renklerdeki çiçeklerle bezenmiş modeller

 - Taç aksesuarı terlikler

  Bunlar gibi zengin tasarımlarla hazırlanmış kaliteli malzeme yapısındaki şık terlik çeşitleri, her zevke hitap eden seçenekler sunuyor. Renk ve model uyumu değişik aksesuar ile desen üzerinden harmanlanmış lohusa terlikleri, bütün giysilerle tam istenilen o hoş bütünlüğü sağlıyor.

  Özel Konfora Sahip Rahat Lohusa Terlikleri

  Farklı ayak kalıplarına uyum gösteren numaralarla hazırlanmış lohusa terliği çeşitleri, gün içerisinde konforlu bir yürüyüş imkanı tanıyor. Yumuşak dolgu özelliği sayesinde artı bir konfor getirdiğini söylemek mümkün.

 

 İç dolguları ile gün boyunca rahatlık sunan tasarımlar, havlu kumaş kalitesinin getirdiği özellikle kadifemsi dokuda bir etki sağlıyor. Böylece ayaklar terleme olmadan, sıkma yaratılmadan ve hava alarak büyük bir kolaylık sunmaktadır.

  Ayak sağlığına özen göstermek ve sıcak tutmak, aynı zamanda şık bir görünüm elde etmek için kategori üzerinde birbirinden harika tasarımlar sizleri bekliyor. Keyifle tercih yapabilir, fiziksel ve psikolojik açıdan lohusa döneminde rahatça geçirebilirsiniz.

  Farklı Lohusa Giyim Çeşitleri ile Uyum Gösteren Şık Terlik Modeli

  Her zevke hitap eden tasarımlarla üretimi gerçekleştirilmiş olan lohusa terlikleri, farklı giyim parçalarıyla güzel bir bütünlük sunuyor. Gecelik ve sabahlık lohusa giysileriyle özel bir bütünlük sunacak zengin tasarımlar, kategori bünyesinde yer almaktadır. Zaten ve şifon tüllerle bezenmiş seçenekler, farklı renk seçenekleriyle harika bir görsel oluşturuyor.

  Hem lohusa hem de hamilelik döneminde kullanılabilecek, ekstra konfor sağlayacak tasarım özellikleriyle, kategori bünyesindeki terlikleri güvenle sipariş verebilirsiniz. Böylece evde veya hastanede rahatça dolaşabilir, tarzınızı elden bırakmadan bu dönemi keyifle geçirebilirsiniz.

Etiketler: Lohusa Terliği
Haziran 30, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR