Sabahlıklı Lohusa Pijama Takımlarının Avantajları Nelerdir

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Özellikle ilk hamileliğini yaşayan anne adayları pijama takımı seçiminde bir uzmandan yararlanmak ister. Pijama seçiminde nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremiyorsanız ilk yapmanız gereken göğsünüze kolayca erişmenizi sağlayan önü düğmeli, fermuarlı veya kruvaze modelleri tercih etmenizdir.

  Pijama Takımı Hayatınızı Kolaylaştırır

  Sadece lohusalık için özel olarak tasarlanmış bir pijama takımı satın alırsanız, bu iyi bir seçim olabilir. sabahlıklı lohusa pijama takımı bebeğinize mümkün olduğu kadar kolay bakmanıza ve bir sonraki emzirmeden önce biraz daha derli toplu görünmenize olanak sağlar. Pijamaları sadece gece değil, gündüz de kullanacağınız için sabahlıklı olması önemlidir. Geceleri alt ve üst takımı ya da geceliği tercih edebilir, gündüzleri sabahlık sayesinde daha kapalı bir görünüm elde edebilirsiniz. Böylece gündüzleri sizi ziyaret eden misafirlerinizi şık bir şekilde karşılayabilirsiniz.

  Pijama Modası Yol Kat Etti

  Lohusa pijama modası uzun bir yol kat etti. Çok farklı stil ve renklerde üretilen sabahlıklı lohusa pijama takımı modelleri hayatınızı kolaylaştırır. Özellikle göğsü kolayca çıkarabileceğiniz önü düğmeli modeller en çok tercih edilenler arasındadır. Pijamaların göğüs bölümündeki pedler sayesinde ev içerisinde ekstra sütyen giymek zorunda kalmazsınız. Böylece pijamalar gün içerisinde ağır, süt dolu göğüsleriniz için destek sağlayacaktır. Mümkünse, doğal, nefes alabilir, emici bir kumaştan yapılmış bir pijama takımı seçin. Göğsünüzden akan sütten dolayı pijamaların üst bölümlerinin ıslatılması kolaydır. Bu nedenle pijamayı giymeden önce emici pedler kullanmanız önerilir.

  Çoklu Takımlarla Rahatlayın

  Çoklu sabahlıklı lohusa pijama takımı sayesinde sıcaktan bunaldığınızda üzerinizdeki parçaları teker teker çıkarma şansınız vardır. Bu da terleyip hasta olmanızı engeller. Sabahlıklı modeller bebeğinizi gizlice emzirmenizi sağlar. Bu da evde misafirleriniz varken de rahatça bebeğinizi beslemenize olanak tanır. Sabahlıklar ayrıca, genel olarak emzirmek durumunda mahremiyet sağlamaya yardımcı olabilecek mükemmel aksesuarlardır. Pijama seçerken dar kesimlerden uzak durmaya çalışın. Göğüslerinizdeki sıkı pijamalardan kaynaklanan baskılar rahatsız edici olabilir ve meme uçlarına ve tıkalı süt kanallarına yol açabilir.

  Lohusa Pijama Çeşitleri

  Gündelik kıyafetlerden profesyonel kıyafetlere ve hatta resmi kıyafetlere kadar, özellikle emziren anneler için üretilmiş pijamalar bulabilirsiniz. Emzirme pijamaları hamile mağazalarında veya çevrimiçi olarak hizmet veren online mağazalarda bulunur. Şık ve gurur verici pijama takımları sayesinde sadece evde değil, dışarıda da gezinmeniz mümkündür. Tek yapmanız gereken doğru kumaşı ve doğru deseni seçmektir.

  Bebeğiniz gelmeden önce giyeceklerinizi düşünmek için biraz zaman ayırmanız, o burada olduktan sonra daha fazla zaman kazanmanıza yardımcı olacaktır. Bebeğinizi sık sık besleyeceksiniz ve göğüslerinize kolay erişim sağlayan pijamalara sahip olmak beslenmeyi çok daha kolaylaştırabilir. Lohusa pijamaları artık çok daha şık bir hale geldi ve birçok kadın, bebeklerinin sütten kesilmesinden çok sonra da bu pijamaları giymeye devam ediyor. Rahatlığın keyfine varan bir daha bırakmak istemiyor.

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Haziran 21, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR