Sabahlıklı Lohusa Pijama Takımının Avantajları Nelerdir

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Anne adayları, doğum yaptıktan sonra ilk olarak lohusa pijama takımını giyer. Bu takımların standart pijama takımlarına göre birçok avantajı vardır. Öncelikle sabahlıklı lohusa pijama takımı şıktır. Bu sayede yeni anne olan bir kişi dilediği gibi misafir ağırlayabilir. Son derece elegan olan takımlar, gündelik hayatta giyilen bir giysiden daha şık dururlar. Hatlarının belli olmasını istemeyen anneler, koyu renkleri tercih ederek pijamalarda bir eşofman takımı havası da yaratabilir.

  Nefes Alabilen Pamuklu Yüzey

  Lohusa pijama takımları nefes alabilen pamuklu yüzeye sahiptir. Bu sayede üzerinize giydiğinizde yokmuş hissiyatı verir. Son derece hafif olan bu takımlar emzirme için de uygundur. Boyun bölümü kapalı olan modellerde genellikle gizli bir emzirme cebi bulunur. Yakası açık modellerin kimisi kruvazedir. Böylelikle gizli bir cebe gerek kalmadan bebeğinizi rahatlıkla emzirebilirsiniz. Daha şık bir model arayanlar düğmeli modelleri tercih edebilir. Düğmeler bebeğe zarar görmeyen malzemeden üretilir. Böylelikle yeni anne olan kişi düğmelerini tek eliyle kolayca açarak bebeğini emzirebilir.

  Normal ve Sezeryan Doğuma Uygun

  Lohusa pijamaları yeni anne olan kişiler için uygundur. Anne adayları sabahlıklı lohusa pijama takımı modellerini hamileliklerinin son günlerine kadar rahatlıkla kullanabilirler. Çünkü; genel olarak tüm lohusa pijama takımlarının üst bölümü tunik şeklindedir. Bu da annenin karnı büyüse de pijamanın rahatlıkla olmasını sağlar. Basenleri ve popo bölümünü kapatan üst bölüm, annenin hamilelik sürecinde öz güvenini yitirmeden, mutlu bir şekilde uyuyup uyanmasına olanak verir. Pijama takımlarının alt bölümü ayarlanabilir bedenlidir. Pijama altının bel bölümünde lastikler bulunur. Bu lastikler istenildiği kadar çekilebilir ve bir düğme yardımıyla tutturulur. Böylece anne adayı kilo aldıkça lastikleri istediği kadar esnetebilir. Doğum sonrasında kilo verildiğinde ise lastikler küçültülerek normal yaşantıda da kullanılabilir.

  Misafir Geldiğinde Sabahlık

  Lohusa pijama takımlarının sabahlıkları, özellikle misafirler geldiğinde büyük bir kurtarıcıdır. Yeni doğum yapan bir annenin göğsü süt ile dolduğu için sürekli olarak sütyen kullanmak istemeyebilir. Bu durumda göğüs ucu pijamadan görülebilir. Misafirlerin karşısına bu şekilde çıkmak istemeyen, aynı zamanda da rahatlığından ödün vermek istemeyen anneler sabahlıklı lohusa pijama takımı tercih ederek sabahlığı misafirlerin yanında giyebilir.

  Annenin Kendini Sıcak Tutması Gerekir

  Bir hırka görevi de gören sabahlıklar yeni doğum yapan anneyi korur. Çünkü; yeni doğum yapmış bir kadının vücudu mikroplara karşı savunmasızdır. Halk arasında tüm damarları açık olarak tabir edilen bu durumda annenin kendini sıcak tutması gerekir. Doğum yapan anneyi görmek için gelen misafirlerin karşısında da takımını bozan ve gösterişsiz bir hırkayla çıkmak yerine sabahlıkları tercih ederler. Yaz kış rahatlıkla kullanılabilen takımların kışlık olması gerekmez. Evin içerisinde bebek olacağı için mevsim kış olsa da evin içini sıcak tutmanız gerektiğinden pijama tercihinizi istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Takımları alt ve üst olarak veya gecelikli olarak seçebilirsiniz.

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Ocak 16, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR