Sabahlıklı lohusa da kıyafet seçimi için lohusahamile.com

sabahlıklı lohusa, sabahlıklı lohusa pijama, sabahlıklı lohusa gecelik, sabahlıklı pijama, sabahlıklı gecelik, sabahlıklı hamile pijama, sabahlıklı hamile gecelik, sabahlıklı hamile ürünleri,

Hamilelik süresi boyunca hormon değişimi ile beraber fiziksel değişimine uğrayacaksınız. Bu değişimler doğumdan sonra da devam edecek. Bu durumun özgüveninize zarar vermesine izin vermeyin. Doğumdan hemen sonra emzirme döneminiz başlayacağı için bir süre daha kilo kaybetmeniz kolay olmayacaktır. Bu nedenle kıyafetlerinizi bedeninde yaşadığınız bu değişimlere göre şekillendirmeniz gerekiyor. Her halinizle güzel görüneceğinizi aklınızdan çıkarmayın. Anne olmak size artı bir güzellik katacaktır. Bu tatlı telaşlarınızın olduğu en güzel zamanlarınızda kıyafet seçimi için lohusahamile.com sizlerle.

Her zaman rahatlık ön planda olmalı

Kıyafet seçiminde lohusa döneminin özelliklerini dikkate almalı ve daha rahat atlatmak için bu dönemde vücudunuzu serbest bırakacak ürünler seçmelisiniz. Karnınızı ve bacaklarınızı serbest bırakacak gecelikleri tercih edebilirsiniz. Doğumdan sonra giyimde sizi en rahat ettirecek ürünlerden biri de lohusa pijamalardır. Hamilelikten sonra hızlı kilo kaybı da yaşayabilirsiniz. Bu nedenle aldığınız lohusa giyim ürünlerini daha sonra da giymek için ona göre tasarlanmış kıyafetler tercih edebilirsiniz. Ancak yine de sizi sıkacak ürünleri kesinlikle tercih etmemelisiniz. Bu dönemde öncelikle dikkate almanız gereken kriter mutlaka rahatlığınız olmalıdır.

Esneme özelliği olmayan kalıp gibi duran modellerden uzak durmalısınız. Zaten lohusa giyiminde tasarımcılar da önceliği rahatlığa vermektedir.  Bu demek değildir ki şık ve güzel görünmeyeceksiniz. Elbette ki güzelliğine her an önem veren kadınlar için şıklık da en önemli unsurlardan biri.  Hem rahat olacağınız hem de güzel görüneceğiniz pek çok ürünü bulmanız mümkün. Örneğin sabahlıklı lohusa ürünleri lohusa giyimde de kendi tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Her zevke göre renk ve model mevcut. İstediğiniz kesim ve desende lohusa giyim ürünleri bulabilirsiniz.

Lohusa döneminde gece giyim ürünleri

Adı her ne kadar gece giyimi olsa da lohusa döneminizi evde dinlenerek geçeceği için geceniz de gündüzünüz de pijama ile geçecektir. Evet, pijamalar bu dönemde en çok tercih edilen giyim modelidir ancak bazı kadınlar gecelikler ile daha çok rahat edebilmektedir. Özellikle gecelikleri sabahlık ile tamamladığınızda hem çok şık olacaksınız hem de rahat hissedeceksiniz. Bu dönemde üşütmemeniz gerektiği düşünülürse sabahlıklı lohusa gecelik ürünlerine bir göz atmakta fayda var.

 

Az önce de belirtildiği gibi dinlenirken tercih edilen en rahat seçenek pijamalardır. Yaz aylarında pamuk ve keten gibi ince kumaşlardan üretilmiş, seyrek dokunmuş ferah hissedeceğiniz ürünleri tercih edebilirsiniz. Kış aylarında ise kadife ve yünlü materyallerden tasarlanmış sabahlıklı lohusa pijama modelleri tercih edilebilir. Hamile ve loğusa ürünleri bulmak eskisi gibi zor bir olay değil. Günümüzde pek çok firma kadınlar için her zevke göre oldukça şık ve rahat ürün portföyü oluşturmaktadır. Tasarımcılar elbette ki önceliği rahatlığa veriyorlar. Çünkü bebeğin anne karnında gelişimi ve daha sonra kucağınıza aldığınızda da kıyafetlerinize temas edeceği için en önemli unsur rahatlıktır ancak emin olun şıklıktan da vazgeçmeniz gerekmiyor.

Etiketler: sabahlıklı lohusa, sabahlıklı lohusa pijama, sabahlıklı lohusa gecelik, sabahlıklı pijama, sabahlıklı gecelik
Kasım 09, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR