Pratik Ve Kaliteli Emzirme Sütyeni

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Kaliteli malzeme yapısı ile üretimi gerçekleştirilen emzirme sütyeni çeşitleri, yeni annelere gün içerisinde büyük kolaylık sağlıyor. Böylece sutyeni çıkarmadan bebeklerini güvenli şekilde ve sağlıklı yoldan emzirme imkanı elde edilmektedir. Kolayca çıkarılabilen bu sütyenler sayesinde, her yerde bebeğinizi emzirme imkânını elde edebilirsiniz. Bu durum hem anneleri büyük kolaylık hem de zamandan kazanç sağlamaktadır.

 

 Diğer taraftan özel tasarıma sahip olan emzirme sütyenleri sayesinde, anne sütü herhangi bir şekilde dışarıya akmaz. Ayrıca meme uçlarının tahriş olmasına engel tanıyacak özel bir yapıya sahip ürünlerdir. Özellikle gebelik dönemlerinde meme uçlarında bazı şekil bozuklukları oluşabilmektedir. Kaliteli tasarıma sahip olan emzirme sütyenleri bu soruna çözüm üretmekte; meme ucu şekil bozukluklarını gidermek imkanı tanımaktadır.

 

 Kolay Kullanım İmkanı Sağlayan Emzirme Sütyeni

 

 Pratik bir tasarıma sahip olduğundan dolayı emzirme sütyeni anneler için büyük kolaylık sağlamaktadır. Mahremiyet korunarak anneler minik yavrularını her yerde güvenli şekilde emzirme imkanı elde eder. Böylece hiç zorlanmadan ve bebeği emzirme süresi kaçmadan, sağlıklı şekilde minik yavruyu besleme fırsatı yakalanmaktadır.

 

 Özel kumaş yapısı ve esnek tasarımı sayesinde cildi rahatsız etmeden güvenle kullanılabilir. Seçim yaparken ise mutlaka bölgenin en geniş kısmından ölçüm alınarak buna uygun şekilde ürün tercih edilmelidir. Bu konuda doğumdan yaklaşık olarak 4 hafta önceki ölçüler üzerinden seçim yapmak en doğru tercihtir.

 

 Farklı Tasarımları ve Model Yapıları ile Emzirme Sütyeni

 

 Kullanım kolaylığı sağlayacak birbirinden değişik emzirme sütyeni modelleri, aynı zamanda kişisel isteklere göre keyifli bir seçim imkanı tanımaktadır. Geniş ürün yelpazesi altında değişik tasarımlar üzerinden tercih yapılabilir. Minimalist bir tasarımla hazırlanmış çeşitler değerlendirilirken; ayrıca üzere farklı desenlerle bezenmiş ürünleri değerlendirmek mümkün. Ten rengi, ekru ve beyaz renkler arasından seçim yapabilirsiniz. Tabii ayrıca pudra, gri ve siyah da yine alternatif renkler arasında yer almaktadır.

 

 Kullanacağınız kıyafete bağlı olarak seçim yaparak bu ürünler arasından güvenli şekilde sipariş verebilirsiniz. Özellikle pamuklu yapısı ve sünger tasarımı doğum sonrası büyük rahatlık ve konfor sunmaktadır. Tabi enek tasarıma sahip olan özel emzirme sütyenlerini, mutlaka kişisel vücut ölçülerine uygun şekilde tercih etmeye özen gösterilmelidir.

 

 Uygun Fiyatlarla Kaliteli Emzirme Sütyenleri

 

 Doğum sonrası anneye büyük kolaylık sağlayan ve bebek sağlığını koruyan emzirme sütyenleri, günümüzde her açıdan önemli bir rahatlık sunuyor. Özellikle geniş ürün yelpazesi farklı renk skalası üzerinden tercih fırsatı sağlamaktadır. Ayrıca pratik tasarımı sayesinde kolaylıkla her yerde bebeği emzirme olanağı sunuyor.

 

 Farklı seçenekler arasından çok uygun fiyatlarla tercih gerçekleştirebilirsiniz. Kategori bünyesinde kıyafetinize uygun olarak pek çok değişik emzirme sütyeni bulunmaktadır. Hem anne hem bebek sağlığını koruyacak bir yapı ile hazırlanmış bu ürünler, uzun süre güvenli şekilde kullanılabilir. Kategori bünyesinde boy ve kilo içeren vücut ölçüleri sisteme girilerek, rahat bir şekilde tercih gerçekleştirmek mümkün.

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Kasım 12, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR