Özel Ve Kullanışlı Emzirme Sütyeni

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Özel Ve Kullanışlı Emzirme Sütyeni

Artık her anne biliyor ki ilk 6 ay boyunca özellikle anne sütü bebekler için büyük öneme sahiptir. Kemiklerinin ve zeka seviyesinin gelişimi konusunda bu dönem, düzenli olarak bebekler anne sütü almalıdırlar. Günümüzde annelerin bunu kolaylıkla gerçekleştirebilmesi içinse farklı tasarımlarda emzirme sütyeni çeşitleri bulunmaktadır.

  Annelerin sütyeni çıkarmadan kolaylıkla bebeklerin emzirmelerine olanak veriliyor. Hiç zorlanmadan kolaylıkla üst kısmından açılabilen sütyen aparatı sayesinde, anneler arzu ettikleri her yerde bebeklerini kolaylıkla emzirebiliyor. Böylece zamandan kazanç elde edilirken anne sütünün dışarıya akmasına engel olunmaktadır.

  Özellikle de lohusa döneminin ardından anneler dışarı çıkmakta, misafirliğe gitmekte ya da farklı işlerini gerçekleştirmektedir. Tabii bunu yaparken mutlaka bebeğiyle beraber gider. Böylece özel emzirme sütyenleri sayesinde, zorluk çekmeden gizli şekilde ve kolaylıkla bebeğini emzirebilmektedir.

  Bebek Emzirme Sütyenlerinin Farklı Özellikleri

  Annelerin ilk aylar yaşadıkları en büyük sıkıntılardan biri emzirme dönemidir. O yüzden kaliteli bir tasarımla rahat bir kullanım imkanı altında hazırlanmış emzirme sütyeni bulunuyor. Sağladığı birçok özellik sayesinde annelere gün içerisinde önemli kolaylıklar sunmaktadır.

  - Bu dönemde meme uçlarında meydana gelen tahrişler büyük oranda bertaraf edilmektedir.

 - Göğüs kısımlarında oluşan şekil bozuklukları, emzirme sütyenleri özel tasarımı sayesinde giderilebilmektedir.

 - Pratik bir tasarıma sahip olduğundan zamandan kazanç sağlayarak kolaylıkla bebekleri emzirme imkan tanır.

 - Özel aparatı ile kolaylıkla açılıp kapanabilir.

 - Emzirme sütyenleri sayesinde anneler mahremiyetini koruyarak bebeklerini güvenli şekilde emzirebilmektedir.

  Kaliteli malzeme yapısıyla bu özel sütyen çeşitleri rahatlıkla yıkanabilir ve sağlıklı şekilde düzenli kullanılabilir.

  Emzirme Sütyen Çeşitleri

  Her göğüs bedenine uyum sağlayacak ve rahatlık sunacak tasarıma sahip emzirme sütyeni arasından güvenle seçim yapılabilir. Süngerli sütyen çeşitleri, toparlayıcı modeller, kumaş tasarımlı seçenekler gibi birçok değişik tasarım üzerinden tercih yapmak mümkün.

  Sağladığı fiziksel avantajların yanı sıra görsel açıdan da hoş modeller arasından seçim yapılabilir. Genelde beyaz renk ile tercih edilen sütyenler siyah veya lacivert gibi zengin renk yelpazesi sunuyor.

 

 Puantiyeli modeller, dantelli tasarımlar veya birçok desen ile hazırlanmış sütyenler kullanılabilir. Sorunsuz ve kolaylıkla açılıp kapanma özelliği sağlayan bölümü sayesinde, emzirme sütyenleri özellikle ilk 6 ay boyunca kadınlara büyük kolaylık tanıyor.

  Kaliteli Kumaş Yapısı ile Uygun Fiyatlı Şık Emzirme Sütyenleri

  Her konuda özel avantajlar getiren emzirme sütyenleri pamuklu kumaş yapısı sayesinde sünger tasarımı üzerinden, özellikle ilk 6 ay için önerilmektedir. Sağlık, konfor ve kolaylık açısından önemli getirileri bulunuyor.

  80B ve 100B arasındaki bedenler için geniş bir yelpaze sağlanan emzirme sütyenleri, her bedene uyacak şekilde kategori üzerinden sipariş verilebilir. Bunu gerçekleştirirken unutmamanız gereken, kendi bedeninizin bir üstünü tercih etmenizdir.

  Böylece daha kolay, rahat ve konforlu şekilde emzirme sütyenini kullanabilirsiniz. Şık tasarımı, farklı renk ve model uyumuyla geniş fiziksel özellikleri sayesinde, her açıdan kaliteli emzirme sütyenleri kategori bünyesinde sizleri bekliyor.

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği, emzirme sütyeni
Mayıs 30, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR