Lohusalık Dönemine Konfor Katan Kıyafetler Nelerdir

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Uzun bir gebelik sürecinden çıkmış ve bebeğini kucağına almış genç anneleri bekleyen lohusalık dönemi, pek çok yeni şeye alışmayı kolaylaştırır. Bu süreçte günlük hayatı kolaylaştıracak ve konforu artıracak kıyafetler annelerin en büyük yardımcısıdır. Kendini her zaman iyi ve şık hissetmek isteyen anneler, döneme uygun kombinlerle zarafetlerini koruyabilirler.

  Lohusa geceliğinden tacına, lohusa terliği modellerinden ev içi kıyafetlere kadar geniş bir yelpaze içinde beğeniye sunulan ürünler annelere kendini iyi hissettirir. Bebeği görmek için eve gelen ziyaretçileri her zaman şık karşılamak isteyen anneler hazırlıklara kendilerine doğum sonrasında giyecekleri güzel kıyafetler seçerek başlayabilirler.

  Pratik Kıyafetler Tercih Edin

  Günün büyük kısmını bebeğinin ihtiyaçlarını karşılamak için ayakta geçiren anneler, aynı zamanda kişisel bakımlarını da ihmal etmemelidir. Bebeğin cinsiyetine ve annenin zevkine uygun olarak hazırlanan günlük kıyafet ve aksesuar seçenekleri arasından yapılacak tercihler, mevsim ihtiyaçlarına uygun olarak belirlenmelidir. Her zaman bakımlı, sağlıklı ve dinamik görünmek isteyen genç anneler, bebeklerinin her ihtiyacından yanında olmak için kıyafet tercihlerini kolay giyilebilen modellerden yana kullanmalıdır.

  Genellikle pamuklu kumaştan, renkli, süslü ve aksesuarlarla zenginleştirilen lohusa terliği modelleri, ayak sağlığını korurken annenin ihtiyaçlarını da eksiksiz olarak karşılar. Gecelik, pijama, ev pantolonu ve diğer aksesuarlarla uyum içinde kullanılan terlikler, konforun en büyük destekçisidir. Ayaklara rahatlık getirirken aynı zamanda hijyenik bir kullanım imkanı sunan modeller, ev ortamındaki günlük ihtiyaçların tamamlayıcısıdır.

  Anne&Bebek Ürünleri

  Kişiye özel hazırlanabileceği gibi farklı zevk ve ihtiyaçlara da uygun olarak tasarlanan aksesuarlar, anne olmaya hazırlanan yakın arkadaşlar için iyi bir hediye seçeneğidir. Bebek kıyafetleri, hastane çıkışı ve tulumlarla aynı renkte seçilecek yardımcı ürünler anne ve bebek arasında kurulacak iletişimin desteklenmesinde de yardımcıdır.

  Farklı tercihlere özel olarak hazırlanan topuğu açık veya babet şeklindeki terlikler hastanede de kullanılabilir. Gecelik veya pijamayla bir örnek olan terlikler annenin kendine gösterdiği özenin de yansımasıdır. Doğumdan hemen sonra hastane koridorunda yapılan yürüme alıştırmalarında kullanım kolaylığı sağlayan terlikler, bir ömür özel anı olarak da saklanabilir.

  Bebeğiniz Dinlenirken Kendinize Vakit Ayırın!

  Genç anne adayları bebekleri dinlenirken kendilerine vakit ayırmalıdır. Bu zorlu süreçte fark yaratan ve hayatı kolaylaştıran kıyafet seçimi, büyük bir yükün hafiflemesini sağlar. Ayakta olduğu zaman şıklığı tamamlayan bununla birlikte kolay çıkarılan lohusa terliği modelleri, gün boyu keyifle kullanılır. Gebelik sürecinde alınan kilolar ve şişen ayaklar dikkate alındığı zaman uygun numara seçimi yapılarak alınacak terlikler uzun süre kullanılabilir.

  Bu aşamada annelerin kaliteli malzemelerle hazırlanmış özel koleksiyonlardan yana tercih kullanması önerilir. Bu dönemde en büyük gücü eşi ve annesinden alan lohusalar, kendilerini rahat hissedecekleri kıyafetler seçerek hayatlarını kolaylaştırabilirler. Tatlı ve mis kokulu bebeğini her kucağında aldığında kendini yenileyen genç anneler, doğum öncesi yaşamlarında olduğu gibi doğum sonrasında da şık görünebilirler. 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Ağustos 21, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR