Lohusalık Döneminde Giyim Tercihi Nasıl Olmalıdır

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Lohusalık dönemi yeni annelerin fiziksek ve psikolojik rahatlığının oldukça önem taşıdığı bir dönemdir. Bu dönemde rahat kıyafetler tercih etmek gerekmektedir. Özellikle yeni doğum yapmış annelere göre tasarlanmış olan lohusa gecelik takımları dikkatleri üzerine çekiyor. Zira anneler ilk günlerini evde dinlenerek geçirmez zorundadır. Bu dinlenme, bebeğin ve annenin sağlığı açısından büyük gereklilik taşımaktadır.

 

 İlk aylar anne sık sık bebeğini emzirir. Bu sebeple bebeğini rahatça emzirme imkanı bulabileceği pijamalar tercih etmelidir. Kıyafetlerin üzerini sıkmayacak cinsten ve pamuklu kumaştan yapılmış olmasına özen göstermelidir.

 

 Hamilelik Döneminde Alışveriş

 

 Lohusa çantası hazırlayan anneler pijama alışverişini mutlaka hamilelik döneminde yapmalıdır. Özellikle lohusa pijaması alırken hamileliğin altı veya yedinci ayındaki beden ölçülerini dikkate almak etkili olacaktır. Bu duruma dikkat etmek doğumdan sonra daha isabetli tercih yaptığınızın en açık delili olacaktır.

 

 Hamileliğin son ayında bedendeki şişler artmaktadır. Bu duruma bağlı olarak vücut olduğundan daha kilolu görünmektedir. Pijamaların çok geniş olması anneler için dar olması kadar problem teşkil edebilir. Anneler geniş gecelik takımları ile ihtiyaçlarını karşılamakta ve bebeklerini emzirmekte bir hayli zorlanacaklardır.

 

 Lohusa Pijamalarda Kaliteli Kumaş

 

 Annelerin beden sağlığına en fazla dikkat etmesi gereken dönem lohusalık dönemidir. Bu konuda giyindikleri pijama takımları da devreye girmektedir. Çünkü neredeyse günün tamamı bu takımlarla geçmektedir.

 

 Hava alan cinsten pamuklu kumaşların tercih edilmesi ise vücudun deforme olmasını engelleyecektir. Ayrıca pamuklu elastik kumaşlar, annenin rahatça hareket etmesini sağlamaktadır. Çünkü üzerinize giydiğiniz zaman genişlemekte ve dinlenme imkanı sunmaktadır. Hassasiyetin yoğun olduğu bu dönemde kaba kumaşlar tercih etmek ise vücutta çeşitli yaraların meydana gelmesine sebep olabilmektedir.

 

 Şık Lohusa Giyim Seçenekleri

 

 Annelerin şıklığını ve rahatlığını ön plana çıkaran lohusa giyim oldukça çeşitlidir. Örneğin birbirinden rahat ve şık lohusa terlikleri annelerin rahat etmesini sağlarken ayaklarının sıcak kalmasına da destek olacaktır. Ayrıca bu terlikler lohusa pijama takımları ile de uyumludur. Takımı şık bir lohusa tacıyla tamamlayan anneler bu dönemde kendilerini daha şık ve özel hissedeceklerdir.

 

 Annelerin kendilerini özel hissetmesini sağlayan birbirinden şık lohusa giyim önerileri de mevcuttur. Çünkü ilerleyen dönemlerde anneler günlük kıyafetlere geçmeye başlamaktadır. Ancak bu kıyafetlerin hem rahat hem de şık olması önemli bir konudur. Özellikle hamilelikten kısa bir süre sonra işe başlamak zorunda olan anneler için giyim tercihi büyük öneme sahiptir. Ofiste şık ve güzel bir görünüme sahip olurken rahatlığı elden bırakmamak gerekmektedir. Yeni doğum yapmış anneler için birbirinden sağlıklı ve şık giyim önerileri mevcuttur.

 

 Giysi seçiminde yanlış kararlar vermek vücutta istem dışı tepkilere sebep olabilir. Ayrıca hamilelik döneminde alınan kilolar esnek giysilerin tercih edilmesini gerekli kılmaktadır. Lohusa kıyafetler esnek ve kaliteli ürün seçeneklerinden oluşmaktadır. Üstelik her tarza ve her yaşa uygun modeller de mevcuttur. 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Temmuz 08, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR