Lohusaların Giyebileceği Gecelikler Nelerdir

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Annelik, herhangi bir kadın için evlilikten sonra başka bir özel anıdır. Ancak hamilelik sırasında, bir kadın vücudu çeşitli değişikliklerden geçer ve ruh hali değişir. Hamilelik sırasında ve doğumdan sonra ortaya çıkan tüm hormon değişikliklerini için kendinizi suçlamayın. Vücuttaki değişikliklerle mücadele etmek için her zaman rahat hissetmelisiniz. Hamile ve lohusa kadınlar için rahat bir gecelik şarttır. Rahat çoraplardan veya pamuklu kumaştan yapılmış uzun gömlekler lohusalar için en iyisidir. Vücuda uygun ayarlanabilir bağcıklarla ölçeklendirilebilir olan geceliklerin farklı kumaş ve modelleri vardır.

  Mevsim Değiştikçe Geceliği Değiştirin

  Moda aşığı annelerin gecelikleri kumaşı kadar modeline de önem verdiğini biliyoruz. Bu nedenle doğru geceliği kullanmanın ne kadar önemli olduğunu kesinlikle anlayabiliyoruz. Kuşkusuz rahat, yumuşak ve uykunuzu engellemeyen lohusa gecelik modellerini tercih edebilirsiniz. Mevsim değiştikçe, geceliğinizi değiştirmeli, böylece iklime uygun hale getirmelisiniz. Geceliğiniz aynı zamanda, o da şık olmalı.

  Yazın Koton Kışın Polar

  Yaz aylarında şeffaf, dantel ve koton gecelikler en rahat olanlarıdır. Kış aylarında, rahat bir uyku için sıcak bir polarize giymelisiniz. Farklı mevsimler için ya da doğum sonrası için hangi geceliği seçeceğiniz konusunda aklınız karıştıysa, farklı gecelik türleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Kış mevsiminde, yeni doğum yapan anneler, özellikle geceleri battaniyenin altında sıcak ve rahat kalmak istiyor. Bu yüzden rahat kalmak için sıcak giysiler giymeniz gerekir. Kış ayları için üretilen lohusa gecelik modelleri farklı tarzlarda ve kumaşlarda gelir. Lohusalar yeni doğum yaptıkları için sürekli üşürler. Bu nedenle uzun ve tam örtülü gecelik en yaygın ve rahat olanıdır. Bu gecelik bazen ekstra konfor için ön fermuar ile birlikte üretilir. Çeşitli renklerde, canlı baskılarda ve pamuklu veya sentetik kumaşlarda bulunurlar.

  Gecelikler Hangi Kumaşlardan Üretilir?

  Polar gecelikler, en popüler kış geceliklerinden biridir. Sıcak, konforlu ve rahattır. Aslında kış mevsimi için en iyisidir, çünkü kumaş uyurken vücudunuzu sıcak tutar. Vücudunuz sıcak bir şekilde geceliğe sarılıyken uyurken soğuk almazsınız. Polar gecelikler aplike ve sevimli tasarımlarla sunulmaktadır. Modaya ek olarak sıcak kalmak için soğuk havalarda bu modelleri tercih edebilirsiniz.

  Misafirler için Dantelli Gecelik

  Dantel, herhangi bir kumaş parçasına kadınsı bir görünüm kazandırır. Doğum yapan kadının çok fazla ziyaretçisi olacağı için hastane çıkışından eve kadar dantelli gecelik modelleri tercih edilebilir. Dantel lohusa gecelik modelleri sadece kusursuz zevkinizi ortaya çıkarmaz, aynı zamanda bir stil ifadesi sunar. Boynunun etrafındaki fırfırlar ve geceliğin alt kısmı çok eşsiz ve şık görünmenizi sağlar.

  Üşümenizi Geceliğinizle Engelleyin

  Moda kalabalığından uzak durmak istiyorsanız pamuklu gecelik modellerini tercih edebilirsiniz. Pamuklu geceliklerin çok yumuşak, rahat ve sizi sıcak tutmaya yardımcı olduğunu söylemenize gerek yok. Pamuklu gecelikler çoğunlukla sabahlıklı takımlarla birlikte sunulur. Farklı renk ve modelde de üretilebilirler.

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Mayıs 01, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR