Lohusa Ürünlerinin Avantajları Nelerdir

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Hamilelik döneminde son aylara gelen kadınlar, alışveriş listesini de tutmaya başlamaktadır. Alışveriş listesinde bebek ürünlerine ek olarak lohusa malzemeleri de yer almaktadır.  Lohusa malzemelerinin başında ise dönemi rahat geçirmenize destek olacak lohusa pijama takımları yer almaktadır. Rahat bir dinlenme imkanı sunan bu ürünler, aynı zamanda lohusa annenin daha şık görünmesi konusunda destek sağlar. Lohusalık dönemi bir kadının kendini iyi hissetmeye en fazla ihtiyaç duyduğu dönemdir. Bu dönemde şık gecelik takımları ile güzel görünürken, rahatça dinlenme imkanı yakalamak da mümkündür. Şık bir lohusa takımı altına şık lohusa terliği ile tamamlanabilir.

Rahat Bir Lohusalık Dönemi

 Pijama takımları, gecelik ve sabahlık gibi ürünlerden oluşan lohusa ürünlerinin en önemli avantajı sağladığı konfordur. Pamuklu kumaştan yapılan lohusa takımları rahat bir dönem geçirme konusunda büyük avantajlar sağlar. Özellikle lohusa gecelik takımları ilk günlerde birçok ihtiyacı rahatça giderme konusunda annelere avantaj sunmaktadır. Takımları kullanışlı hale getiren bir diğer önemli parça ise sabahlıklar olarak bilinir. Yataktan kalkan annenin üzerine rahatça alarak ev içinde gezmesine olanak tanıyan bir parçadır. Ayrıca terlikler, lohusa tacı, uyku gözlükleri gibi takımlar da lohusa anneler için avantajlı aksesuarlar arasındadır.  Aksesuarlar uzun zamanını dinlenme modunda geçiren anneler için zengin bir şıklık sunmaktadır. Daha rahat ve avantajlı bir lohusalık dönem için de takımlardan iki takım almak gerekmektedir. Çünkü bu dönemde takımın kirlenme, lekelenme ihtimali bir hayli yüksektir. Ayrıca gecelik takımları emzirme aşamasında destek sağlayacak niteliklerde üretilmiştir. Önden düğmeli olan ve kolay açılıp kapanan takımlar, annelerin ilk tercihidir.

  Şık Lohusa Anneler

 Birbirinden şık ve kaliteli lohusa gecelik takımları mevcuttur. Erkek bebek anneleri için mavi, kız anneleri için de pembe renkte üretilen dantelli takımlar göz kamaştırıcı güzelliklere sahiptir. Özellikte doğum yapmadan önce alınan şık takımlar baby shower gibi etkinliklerde de güzel fotoğraflar biriktirme konusunda destek olur. Doğum sonra fotoğraf çekimi aşamasında lohusa aksesuarları annelerin güzelliğine güzellik katmaktadır. Dantelli ve şık takımlar ile anneler en önemli döneminde kendilerini rahat ve mutlu hissedecektir.

  Her Bedene Uygun Modeller

 Esnek olarak üretilmiş olan lohusa pijaması ve gecelik takımları, her bedene uygun modellerden oluşmaktadır. Beden seçimi sırasında tam oturan modelleri tercih etmek her zaman daha sağlıklıdır. Olduğundan büyük ya da küçük beden takımlar, rahatlık konusunda engel teşkil edecektir. Binlerce çeşit lohusa takımı bulunmaktadır. Her takıma uygun beden seçeneği de mevcuttur. Takımlar arasında önü dantelli kesime sahip olan modeller şıklık sağlamaktadır. Bu sebeple bu modellerden uygun beden seçenekleri tercih edilebilir.   Yaz aylarında daha ince, kısa kollu ve pamuklu modeller konfor sunmaktadır. Ancak kış ayları için kalın ve tüylü gecelikler, yün sabahlıklar dikkat çekmektedir. Bu dönemde vücut sıcaklığı sık sık değişen lohusa anneler için sabahlıklı modeller avantaj sağlar. 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Nisan 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR