Lohusa Terliklerinin Özellikleri Ve Avantajları Neler

lohusa giyim, hamile giyim

Aksesuarlar kategorisine tıklayan alıcılar lohusa terliği ürünlerini görselleri ile birlikte inceleyebilir, online platformlarda siparişlerini kısa süre içerisinde tamamlayabilir. Hem ürün özellikleri hem satın alma avantajları bakımından fark yaratan bu ürünler hem hamilelikte hem de doğum sonrası rahatlıkla giyilebilir. Birçok farklı süslemeye ve motife de ev sahipliği yapan lohusa terliği seçenekleri yenilenen kreasyonlar kapsamında tanıtımı yapılan ürünleri de bünyesinde barındırıyor. 35 numaradan başlayan ölçüleri 40 numaraya kadar uzanmaktadır.

 

 Lohusa Terliklerinde Satın Alma Avantajları

 

 Yüzde kırka varan indirimleriyle her bütçeye uygun olarak görülen lohusa terliği modelleri bu yönüyle de avantajlı ürünler kategorisinde yer alıyor. Stok kodu öğrenildiği takdirde telefon ve Whatsapp üzerinden de sipariş edilebilir.

 

 Toplamda dört farklı ödeme yöntemi alıcıların bilgisine sunuluyor. Kredi kartına tek çekim yapılarak ya da havale ile ödemeler aynı gün içerisinde gerçekleştirilebilir. Aynı zamanda kapıda nakit ve kredi kartı ile ödeme imkanları da sunulmaktadır. Saat 14:00'a kadar verilen siparişler aynı gün içerisinde kargoya verilmektedir.

 

 Pijama takımları ve diğer giysiler ile birlikte bakıldığı takdirde terlikler tamamlayıcı aksesuarlar olarak düşünülmektedir. Bu nedenle hepsinin aynı sepet içerisinde konulması ve sipariş edilmesi çok daha mantıklı olacaktır. Birden fazla ürün alan ve belli bir kotayı aşan alıcılar kargo da ücretsiz olarak gönderiliyor. Toplamda sadece üç iş günü içerisinde verilen adreslere tüm ürünler özel kutuları ile birlikte gönderilmektedir.

 

 Sade Lohusa Terlikleri

 

 Sade ve minimal bir moda anlayışıyla üretilmiş olan lohusa terliklerinde herhangi bir motif ya da nakış kullanılmamaktadır. Bu nedenle fiyatları tamamen cep dostu olarak nitelendirilmekte ve rahatlıkla satın alınabilmektedir.

 

 Minimal lohusa terliklerinde öne çıkan renkler ekru, kırmızı ve mavidir. Aynı zamanda hediyelik eşya olarak da düşünülebilen bu ürünler özel olarak paketlenip o şekilde temin edilebilir. Kalın tabanı sayesinde banyolarda dahi kullanılabilir. Sudan ve diğer çevre şartlarından hiçbir şekilde etkilenmeyen, son derece dayanıklı modellerdir. Taç işlemeli olan versiyonlarında ise havlu modeli kullanılmıştır.

 

 Alternatif Lohusa Terlikleri

 

 Mavi kanatlı nakışları ile göz dolduran ve benzerlerinden ayrılan lohusa terliklerinde fiyat farkı biraz artmaktadır. Ancak süslemelerde kullanılan özgün bakış açısı birçok alıcının dikkatini çekmeye devam ediyor. Aynı zamanda küçük taşlarla süslenmiş olan bu terlikler misafirlikte de kullanılabilir.

 

 Bir diğer model ise tüylü bir tasarım ölçeğine sahip olan modellerdir. Bu ürünler de son derece narin ve naif bir yapıya sahip olup pijama ve gecelik gibi ürünlerin altında aksesuar olarak değerlendirilebilir. Lohusa terlikleri aynı zamanda setlerin içerisinde de satılıyor. Taç ve terlikleri aynı anda sipariş eden alıcılara ise yüzde otuza varan indirimler yapılıyor. Pembe ve mavi renklerinin muhteşem uyumuyla satışa çıkarılan taç ve terlik setleri birbirini tamamlayan iki ayrı aksesuar olduğu için tercih sebebidir. 

Etiketler: lohusa giyim, hamile giyim
Ekim 16, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR