Lohusa Terliklerinde En Yeni Modeller Hangileri

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Online platformların aksesuarlar kategorisinden incelenebilecek lohusa terliği modelleri birbirinden farklı seçenekleri bir arada sunuyor. 36 numaradan başlayan ölçüleri büyük numaralara kadar uzandığı için her ayak ölçüsüne uygundur. Ek olarak hamile giyim ve çamaşır kategorisinden temin edilebilen diğer ürünlerle hem renk hem de biçim olarak tam bir uyum sağlar. Doğumdan sonra kadınların konforlu bir şekilde giymesi için özel üretilen lohusa terliği ürünleri yüzde otuza varan indirimlere de ev sahipliği yapıyor. Telefon ve Whatsapp üzerinden de sipariş edilebilen terlikler toplamda 3 iş günü içerisinde adreslere teslim edilmektedir. Beğenilmeyen ürünler bir haftalık süre zarfında değiştirilebilir ya da iade edilebilir.

  Alıcılar siparişlerini tamamlamadan önce daha öncesinde bu ürünleri alıp kullananların yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilir.

  Lohusa Terlikleri ve Ödeme Seçenekleri

  İsteyenler beğendikleri lohusa terliği ve diğer ürünleri havale ile ödeme yaparak satın alabilirler. Söz konusu ödeme seçenekleri bunlarla sınırlı değildir. Ek olarak kredi kartı tek çekim ile söz konusu indirimlerden faydalanmak da mümkündür. Kapıda ödeme seçenekleri ise nakit ve kredi ile gerçekleştirilebilir.

  Taç ve Terlik Setleri

  Kataloglarda yeni sahiplerini bekleyen lohusa terlikleri birçok farklı kampanyaya dahil edilerek alıcıların beğenisine sunuluyor. Taç ve terlik ürünlerinden oluşan setler toplamda yüzde otuzluk indirim oranlarıyla müşteri memnuniyetini büyük oranda sağlamaktadır. Mavi ve beyaz çiçeklerle süslenmiş olan versiyonları son derece özgün birer tasarım ölçeğine sahip. Havlu modelinde olan bu ürünler son derece hafiftir. Hem iç hem dış mekanlarda giyilmeye uygun lohusa terlikleri kalın tabana sahip olduklar için çevre şartlarına karşı da oldukça dayanıklıdır. Çiçek süslemeleri terliğin üst kısmında yer alıp dayanıklılığın yanı sıra estetik beklentileri de karşılıyor.

  Lohusa Terlikleri ve Renk Seçenekleri

  Beyaz, mavi, kırmızı ve lila gibi canlı renklere ev sahipliği yapan lohusa terlikleri renk alternatifleri bakımından müşterilere çoklu seçenekler sunuyor. İsteyenler için fuşya, pudra ve süt mavisi gibi renkler de herhangi bir fiyat farkı konulmaksızın aynı kataloglarda servis ediliyor. Beğenilen ürünleri önce favorilere sonra sepete eklemek suretiyle sipariş etmek çok kolay. Kargo takipleri de online platformlar aracılığıyla yapılabilir.

  Buğday ve Orkide Çiçekli Lohusa Terlikler

  Söz konusu terlikler doğum sonrasında rahatlıkla giyilmesi için üretilmiş olsa da belli başlı estetik motifleri bünyesinde barındırmayı başarıyor. Buğday ve orkide gibi çiçekler ile süslenmiş olan modeller kadın alıcıların estetik beklentileri doğrultusunda üretilmiş olan, yeni nesil terlik modelleridir. Canlı renklerin kullanıldığı bu terliklerde çiçeklerin özgün motifleri kullanılmıştır. 37 - 38 numaraları dışında 39 - 40 büyük numaralı ayakkabılar da aynı kategoride yer alıyor.   Son seçenekler arasında ise ay ışığı taşlı, mor orkide ve somon çiçekli terlikler yer alıyor. Bu ürünler hediyelik olarak da düşünülebilir ve taçlar ile birlikte satın alınarak setler oluşturulabilir. 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Kasım 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR