Lohusa Terliğinin Özellikleri Neler Olmalıdır

lohusa giyim, hamile giyim

Lohusa dönemi ve hamilelik sonrası sağlık hem anne hem de çocuk için büyük öneme sahiptir. O yüzden sağlık açısından ele alınması gereken önemli kısımlardan biri ayaklardır. Daima sıcak tutacak ve ayak bölümünden gelecek hastalıklara karşı önlem alacak lohusa terliği modelleri tercih edilmelidir. Böylece bu dönem içerisinde birçok yerde rahatça kullanmak mümkün olabilir. Hem hastanede hem de evlerde keyifle dolaşma ve hareket etme imkanı tanır. Havlu kumaş özelliği sayesinde ayakları rahat ettiren tasarımlar, kalın tabanı sayesinde vücut ağırlığının eşit oranda yayılmasına imkan vermektedir.

  Farklı Modellerle Birbirinden Şık Lohusa Terliği Çeşitleri

  Fiziksel açıdan sunduğu rahatlığın yanı sıra, görsel olarak da lohusa terliği modelleri beğeni topluyor. 36 ile 40 numara arasında seçim yapılabilecek özel kalıba sahip olan terlik çeşitleri, lohusa dönemi ya da hamilelik sonrası dönem boyunca kullanılabilir.

 - Üzeri parlak taşlı lohusa terlikleri

 - İnci detaylarıyla bezenmiş özel terlik çeşitleri

 - Fiyonk modeli güzel bir görünüm sunan terlikler

 - Damlacık tasarımlı lohusa terlik seçenekleri

 Tüm kadınların kendi zevkine hitap eden farklı modeller arasından seçim imkanı, yeni ürün yelpazesiyle sunulmuş durumda.

  Lohusa Terlik Seçimi

  Görsel açıdan sağladığı şıklığın yanı sıra, özellikle sağlık konusunda lohusa terliği seçimine çok dikkat etmek gerekir. Anne adayını bu dönem rahat ettirecek; herhangi bir sıkıntı yaratmayacak tasarımlar ön plana çıkarılmalıdır. Özellikle ayak numarasına çok dikkat edilmesi gerekir. Çift numara modeli üzerinden hazırlanan terlik çeşitlerini seçerken, buna dikkat etmeye özen gösterilmelidir. Aynı zamanda yumuşak dolgu özelliği, havlu kumaş yapısı ve kadifemsi etkisiyle gün içerisinde ayaklar her daim rahatlık hissettirilmelidir. Ayak sağlığını ön plana alan ve her konuda konfor hissettiren tasarımlar arasında keyifle tercih gerçekleştirilebilir.

  Farklı Giyim Çeşitleri ile Kombin Yaratacak Özel Lohusa Terlikleri

  Gün içerisinde anne adaylarını birçok insan ziyaret eder. Tabii böyle dönemlerde elbette sağlık açısından fiziksel rahatlığının yanı sıra, giyim çeşitleri özel bir kombin yaratmalıdır. Bu konuda farklı gecelik ve sabahlık modelleri ile uyum sağlayan, harika lohusa terlikler ön plana çıkıyor. Farklı pijama çeşitleri ile de güzel bir görünüm sunan ürünler, değişik renk ve model kreasyonu üzerinden seçim şansı tanımaktadır. Misafirlerin karşısına şık bir görüntüyle çıkmanız için, beğeni toplayan özel aksesuar altında hazırlanmış yoksa terlikleri, kategori üzerinden sizlere sunulmuş durumda.

  Çok Uygun Fiyatlarla Özel Tasarım Lohusa Terlikleri

  Her zevke hitap edecek değişik tasarımlar altında hazırlanmış lohusa terlik çeşitleri, uygun fiyatlarla hemen sipariş verilebilir. Fiyonklu modeller, çiçekli tasarımlar, dantel süslemeli seçenekler ve parlak ince tasarımlı terlikler gibi birçok ürün elde edilebilir. Önemli olan lohusa ve hamilelik sonrası dönem hem fiziksel hem de ruhsal açıdan anneyi mutlu ettirecek çeşitlerin tercih edilmesidir. Geniş ürün yelpazesi ile kategori bünyesinde bu fırsatı en iyi ürünlerle değerlendirebilirsiniz.

Etiketler: lohusa giyim, hamile giyim
Ağustos 01, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR