Lohusa Terligi Secerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Hamilelik dönemi ve sonrası için lohusa terliği sağlık konusunda en önemli kullanım ürünleri arasında yer almaktadır. Ayakları sıcak tutacak ve ev içerisinde rahatça adım atma imkanı sağlayacak terlikler, bu bölgeden gelebilecek farklı hastalıklara karşı anneyi koruma imkanı sağlar. Hem hastanede hem de evlerde rahatlıkla kullanılabilecek yumuşak tasarıma sahip kaliteli terlikler, günümüzde keyifli bir tercih imkanı sunuyor. Nitekim sağladığı fiziksel özelliklerin yanı sıra, görsel açıdan da tam istenildiği gibi güzel bir görüntü sağlamaktadır.

  Lohusa Terliği Kaliteli ve Rahat Olmalıdır

  Lohusa dönemi oldukça hassas geçen bir süreçtir. Bu sürece mümkün olduğu kadar sağlıklı şekilde atlatmak, bebeğin de doğum sonrası ilk 6 ay için sağlıklı bir gelişim göstermesine olanak verir. Bu yüzden anne sağlığını koruma konusunda lohusa terliği kullanımı büyük öneme sahiptir. Havlu kumaş yapısı altında üretimi gerçekleştirilen terlik çeşitlerini seçerken, belli başlı bazı unsurları ele almak gerekir.

 - Mutlaka sıcak tutacak bir yapıya sahip olmalıdır.

 - Sıkmamalı ve herhangi bir şekilde terleme yaratmamalıdır.

 - Pamuklu yapısı ile havlu kumaş tasarımı altında rahatça kullanım imkanı vermelidir.

 - Kalın taban özelliği ile ayak sağlığını korumaya alır.

 - Görsel açıdan beğenilecek bir şıklık yaratması gerekir.

 Tüm bu unsurları bir arada toplayarak farklı model yapıları arasından keyifle tercih yapmak mümkün.

  Özel Tasarım Lohusa Terliği Modelleri

  Geniş ürün yelpazesi altında farklı model seçenekleriyle harika renkleri, dilediğiniz lohusa terliği çeşitleri arasından tercih yapabilirsiniz. Kendi ayak numaranıza ve ölçünüze bağlı olarak seçim yapabileceğiniz farklı modeller bulunmaktadır. Bu modeller özel tasarım altında hazırlanmakta ve yumuşak dolgu özelliğiyle ekstra bir konfor sağlamaktadır. Özel iç dolgu tasarımı sayesinde rahatça adımlayabilir; gün içerisinde her yere yorulmadan hareket etme imkânı elde edebilirsiniz.

  Şık Tasarımları ile Kombin Yaratacak Harika Yoksa Terlik Çeşitleri

  Fizyolojik açıdan lohusa dönemini annelerin rahatlıkla atlatmasına imkan veren terlik çeşitleri, ayrıca giysilerle kombin olanağı tanımaktadır. Başta gecelik ve sabahlık modelleri olmak üzere, lohusa döneminde kullanılan tüm giyim çeşitleriyle değerlendirilebilir. İnci tasarımlı, nakışlı, taşlarla işlenmiş ve harika şifon veya saten tüllerle bezenmiş seçenekler arasından tercih yapabilirsiniz.

  Kişisel İsteklere Göre Seçim Yapılabilecek Harika Yoksa Terlikleri

  Karakter yapısına uygun olarak farklı seçenekler arasından keyifli bir tercih yapabilirsiniz. Özellikle minimalist bir yaklaşımla hazırlamış sade modellerin yanı sıra, modern çağı yansıtan estetik lohusa terlikleri bulunmaktadır. Geniş renk yelpazesiyle beraber harika aksesuar ve desenler de terliklere eklenmiş durumda.

  Birbirinden sevimli ve şirin kurdeleli tasarımlar ile farklı renkler üzerine hazırlanmış modeller, ayrıca karizmatik bir hava katıyor. Nakışlı ve taşlı tül tasarım altında hazırlanmış çeşitler, sade seçenekler ya da güllü terlikler içerisinden tercih yapabilirsiniz. Her ayak yapısına uyum sağlayacak ölçülerle hazırlanmış terlikler, lohusa döneminin sağlıklı ve şık şekilde atlatılmasına olanak tanıyor.

 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Ekim 14, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR