Lohusa Pijamasının Önemi Nedir

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Hamilelik döneminin rahat geçmesi anne ve anne adayları için büyük önem taşımaktadır. Ayrıca hastanede kalma süresi ile hastane sonrası adına hazırlık yapılması gerekmektedir. Rahat hareket etmek, özellikle lohusa döneminde yaklaşık 6 haftayı güvenli geçirmek için lohusa pijama çeşitleri yoğun olarak kullanılır.

  Bu dönem biraz ağrılı bazı zamanlar da sancılı geçebilmektedir. Bu zamanın huzurlu ve rahat atlatılması hem anne için hem de bebek adına önemlidir. Anne kendine zaman ayırmalı, dinlenmeli ve doğumun getirdiği psikolojiden az etkilenmemek için rahat kıyafetleri tercih etmelidir. Tasarım ve kullanım açısından farklı avantajlar sağlayacak olan lohusa pijamaları, kişisel isteklere göre tercih imkan tanımaktadır.

  Lohusa Pijamalarının Farklı Özellikleri

  Farklı tasarımlara sahip lohusa pijaması çeşitleri, anne ve anne adayları için büyük avantajlar sunar.

  - Özellikle yaşanan vücut değişimine karşı uyum sağlayarak, günün rahat geçmesine olanak tanır.

 - Pamuklu yapıya sahiptir ve rahat bir uyku imkanı verir.

 - Herhangi bir sıkma veya terleme yaratmaz.

 - Gün boyunca sıcaklığı sabit tutar. Böylece hamilelik ve lohusa döneminde yaşanabilecek olası sağlık problemlerinin önüne geçer.

  Elbette lohusa giyim çeşitleri sadece ihtiyaç adına değerlendirilmez. Ayrıca şık tasarımlar arasında da seçim imkanı sunmaktadırlar. Sunduğu rahatlığın yanı sıra görsel açıdan şık model ve tasarımlar, kadınların daha alımlı, estetik, hoş görünmelerine olanak tanır. Bu yüzden yeni lohusa pijama takımlarını site üzerinden değerlendirebilir ve güven içerisinde sipariş verebilirsiniz.

  Lohusa Pijama Modelleri

  Hem hamilelik hem de lohusa döneminde anne psikolojik ve fiziksel açıdan rahat bir dönem geçirmelidir. O yüzden kaliteli malzeme yapısı ve geniş ürün yelpazesiyle lohusa pijamaları büyük önem taşıyor. Günümüzde Çağdaş tasarımlar ve estetik çizgilerle hazırlanmış farklı modeller arasından seçim imkanı elde edilebilmektedir.

  Özellikle emzirme dönemi için büyük bir öneme sahip olan lohusa pijama çeşitleri, geniş bir model ve renk yelpazesiyle tercih şansı tanımaktadır. Her ölçüye göre elde edebilecek olan pijamalar ekru, açık mavi, pudra pembesi ve beyaz gibi renklere sahiptir. Ayrıca dantel örgüsü ve değişik desen tasarımları ile hazırlanmış pijama çeşitleri, bu önemli dönemin her açıdan keyifle geçmesine olanak veriyor.

  Çok Uygun Fiyatlarla Gecelik Çeşitleri

  Sadece pijama değil aynı zamanda lohusa gecelik çeşitleri de hamilelik ile lohusa dönemi için büyük öneme sahiptir. Özellikle vücudu rahatsız etmeyecek, neredeyse yokmuş gibi bir his uyandıracak tasarımlar annenin rahat bir uyku çekmesine olanak vermektedir.

  Konforlu ve rahat bir hareket etme imkanı sağlayacak ürünler kategori bünyesinde sizleri bekliyor. Ayrıca görsel açıdan gün içerisinde şık görünmenize olanak tanıyacak modeller, geniş bir seçenek sunuyor. Özellikle doğum sonrası dikişten kaynaklı bazı ağrı ve sancılar söz konusu olur. Bunlardan etkilenmemek için ise lohusa gecelikler, uyku döneminin daha sakin ve huzurlu geçmesine fırsat verir.

  Çok uygun fiyatlarla tercih edeceğiniz bütçeyi aşmayan ürünler, kaliteli malzeme yapısıyla sizleri bekliyor.

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Nisan 11, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR