Lohusa Pijamasının Kumaşı Nasıl Olmalı

Lohusa Pijamasının Kumaşı Nasıl Olmalı

Uyku, ne giydiğinizden büyük ölçüde etkilenir. Doğum yaptıktan sonra pijamanızı değiştirmeye karar verdiğinizde seçimlerinizde ince eleyip sık dokumalısınız. Pijama tercihlerinizde genellikle pamuklu kumaşları tercih etmelisiniz. Lohusa pijaması satın almadan önce, ürün kumaşının uzun ömür ve üstün kaliteli olmasına özen göstermeniz gerekir.

  Kumaş Vücudunuzla Uyum Sağlasın

  Lohusa pijaması tercih ederken tasarım, rahatlık ve nefes alabilirlik konularında ideal olan kumaşları tercih etmelisiniz. Pamuklu ve saten kumaşın hafif ve yumuşak çekiciliğini uzun süre deneyimlemek için hangi kumaşın içerisinde rahat olduğunuzu bilmeniz gerekir.

  Doğum yaptığınızda iki saatte bir bebeğinizi emzirmeniz gerekeceği için sürekli hareket halinde olacaksınız. Ev ortamında olacağınızdan sürekli pijama ile gezebilirsiniz. Bunun için lohusa pijaması modelleri çok önemlidir. Yeni bebeğinizi ve sizi görmek isteyenler olacaktır. Takımın hem şık hem de rahatlatıcı olması gerekir.

  Kumaş Makinede Yıkanıyor Mu?

  Lohusa pijamalarının makinede yıkanacak kadar dayanıklı olması gerekiyor. Pijamalarınız bebek ile temas edeceği için teslim aldıktan sonra kimyasal veya deterjan kullanmadan ılık suya batırın. Bu ilk adım, kumaş elyaflarının, sıcaklığın yanı sıra konfor için de kumaşa hapsedilmesini sağlar. Öte yandan, düzenli yıkama, kiri ve nemi pijamadan arındırmak için yumuşak deterjanlardan faydalanabilirsiniz.

  Daha sonra, bir kurutucuda düşük ila orta dereceli ısıda kurutmaya başlayabilir veya doğal olarak kurutmayı tercih edebilirsiniz. Pijamanızı kuruturken dışarıya asmayın. Dışarıya asılan pijamalar toz ve kir ile temas edebilir. Bu da pijama ile temas eden bebeğin sağlığını olumsuz yönde etkileyebilir. Lohusa pijaması modelleri genellikle beyaz ve uçuk pembe gibi soft renklerdedir. Makinede renkleri karıştırma konusunda endişeleriniz varsa, pijamayı tek olarak kısa programda yıkayabilirsiniz.

  Dayanıklı Kumaş Önemli

  Lohusa pijama seti, verimli, dayanıklı ve giyilmesi son derece esnek olan en iyi kumaşlardan üretilmelidir. Makinede yıkanabilir, kırışıksız ve aklınıza gelebilecek tüm pijama kumaşlarından daha uzun süre dayanmanızı sağlayacak güçlü dikiş kalitesi sunmalıdır.

  Test edilen tüm modellerde, pijamaların uyku kalitesini arttırdığı ifade edilmiştir. Viskon ve pamuklu kumaş kalitesi sayesinde günlük olarak rahatça giyilebilen pijamalar aynı zamanda şıktır. Annenin çok fazla ziyaretçisi olacağı için rahatlık ve kumaş kalitesi kadar pijamanın modeli de önemlidir.

  Pijamanın Cepleri Var Mı?

  Yeni doğum yapan anneler bebekleri için birçok aksesuarı yanlarında taşımak durumunda kalabilirler. Emzik ve mendil gibi araçları taşımak için cepli bir pijama takımı tercih edebilirler. Geniş yan cepler annenin daha rahat mendil ve emzik taşımasını sağlarken yanı kesik olan modeller anne kilo alıp verse dahi pijamanın kendisine olmasını sağlar.  Farklı renk ve desende üretilen lohusa pijaması modelleri annenin emzirmesine uygun olmalıdır. Bu nedenle çok kapalı modellerden uzak durmanız bebeğinizi kolayca emzirmenize olanak sağlar. Kimi modellerin göğüs kupu kendinden pedlidir. Bu da sütyen takmadan gezmenize olanak verir.

 

 

 

 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Mayıs 20, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR