Lohusa Pijaması Seçerken Nelere Dikkat Etmeli

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Rahat çoraplar giyebilir, rahat örtülerde uyuyabilir ve sıcak, yumuşak ve peluş bir yorgana sarılabilirsiniz. Peki pijamalarınız neden rahat olmasın? Özellikle yeni doğum yapan anneler için rahatlık çok önemlidir. 9 ay boyunca bebeğini karnında taşıyan anneler, zaman içerisinde kasık ağrılarına, terlemelere, giyim ürünlerinin kendilerini sıkmasıyla karşı karşıya kalmıştır.

  Dinlenme Vakti Geldi

  Şimdi dinlenme ve rahatlama zamanı. Piyasadaki birçok lohusa pijama modellerine baktıktan sonra, cildiniz için en uygun olanını tercih etmelisiniz. Vücudunuzun kimi ham maddelere karşı duyarlılığı olabilir. Bu nedenle pijama seçerken üretildiği kumaş önemlidir. Pamuk viskonu doğal olarak hipoalerjenik olduğu ve her türlü cilt tipi için uygun olduğundan, alerjik ve hassas ciltler için özellikle idealdir.

  Vücudunuzu Sıkmayan Modelleri Tercih Edin

  Göğüs bölgesinden itibaren bollaşan pijamalar, en yumuşak ve en rahat pijamalarından biridir. Onlarca renkte mevcut olan en iyi lohusa pijama sadece doğum sonrasında değil, yıllar boyunca rahatlıkla giyebileceğiniz kalitede olmalıdır. Pijamanın kumaşı lohusayı yeterince sıcak tutmalı, fakat çok kalın olmamalıdır. Lohusa pijamalar çok ince, kalın veya dar olmamalıdır. Genellikle standart bedenler için üretilen pijamalar her beden için mükemmeldir.

  Saten, pamuk gibi farklı ham maddelerden üretilen pijamalar rahatça nefes alabilir. Kış günlerinde doğum yapan kadınları sıcak tutmak için bu en iyi lohusa pijamalarını giymekten daha rahatlatıcı hiçbir şey yoktur. Yaz aylarında da anneyi terletmeyen kumaşların ve bunatmayan modellerin tercih edilmesi gereklidir. Doğumdan sonra hızlı bir şekilde kilo kaybetmeyeceğinizi, vücudunuzda ödem oluşacağını unutmadan beden seçimi yapmalısınız. Pijamanın bedeninize uygun olması önemlidir.

  Anne Bebek Kadar Hassastır

  Lohusa pijamaları, annenin hareketlerini kısıtlamamalıdır. Anne, pijamayı giydiğinde uyumak, uzanmak ve egzersiz yapmak için rahatça hareket edebilmelidir. Pijamaların kalitesi piyasadaki karşılaştırılabilir rakiplerden çok daha üstün olmalıdır. Çünkü yeni doğum yapan anne en az bebek kadar hassastır.

  Pijamalar, misafirler tarafından da görüleceği için etkileyici bir tasarıma ve uzun süreli kullanım için rahat bir oturma özelliğine sahip olmalıdır. Anne, kimi zaman hem gündüz hem de gece aynı pijamayla gezecektir. Bu süreç içerisinde bebeğini emzirecek ve terleyecektir. Bu nedenle lohusa pijamalarının bebek emzirmeye uygun modelde olması gerekir. Yakası tamamen kapalı modellerden yeni annelerin uzak durmasında fayda vardır.

  Kaliteden Şaşmayın

  Lohusa pijaması alırken takım tercih edebilirsiniz. Böylelikle sabahlıktan terliğe kadar bir uyum yakalayabilirsiniz. Pijamanın kalitesi de önemlidir. Düşük fiyatlı kalitesiz pijamalar birkaç ay dayanırken, bu en iyi lohusa pijama modelleri daha uzun süre dayanacak şekilde tasarlanmıştır.

  Diğer pijamalar, kaliteyi ve uzun ömürlülüğü korumak için katı makine yıkama uyarısında bulunurken kaliteli lohusa pijamaları, maksimum dayanıklılık için makinede yıkanabilir özellikte üretilir. Özel kumaşları sayesinde ütü gerektirmeyen modelleri de bulunan lohusa pijamaları, yeni doğum yapan annenin ihtiyaçlarına uygun olarak üretilmiştir.

 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Mayıs 15, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR