Lohusa Pijaması Nasıl Seçilmelidir

lohusa giyim, hamile giyim

Kadınlar her zaman kıyafetlerin şık olasına özen göstermektedirler. Bu durum hamilelik ve lohusalık döneminde de aynı şekildedir. Hamile kıyafetleri ve lohusa kıyafetleri kadınların bu zorlu dönemlerini kolaylaştıracak şekilde olmalıdır. Lohusa döneminde kullanılmak üzere tasarlanıp üretilen pijama ve takımlarda bu hassasiyeti barındırmaktadır.

 

 Lohusa pijamaları her şeyden önce ergonomik olmaktadır. Kadının rahat hissetmesini desteklemelidir. Bebeğe bakımı kolaylaştırmakla birlikte kadının dinlenmesini ve hareket etmesini de desteklemektedir. Lohusa pijamaları modellerinde bu iki özellik mutlaka bulunmaktadır. Aynı zamanda da şık ve etkili bir görüntü oluşturması da beklenmektedir.

 

 Lohusa Pijaması Modelleri

 

 Lohusa pijaması çeşitleri kullanıcıya tercih yapma fırsatı sunmaktadır. Bunun için de renk, kumaş, desen ve aksesuar kullanılmaktadır. Model çeşitliliğini sağlayan bir diğer unsur ise tarz olmaktadır. Farklı tarzları yansıtan lohusa pijaması modelleri kullanıcıya hitap etmektedir. Çok sade, sade ve şık, gösterişli, çeşitli aksesuar ve desenlerle desteklenen lohusa pijamaları bulunmaktadır. Bu çeşitlilik ile kullanıcı kendi isteğine göre lohusa pijamasını rahatlıkla seçebilmektedir.

 

 Lohusa pijaması modelleri her tarz giyime göre tasarlanmaktadır. Böylece her kadın kendi tarzını yansıtan pijama modelini tercih edebilmektedir. Sağlıklı yaşamı destekleyen lohusa pijaması modelleri bebeğin bakım sürecinde annelere büyük destek sağlamaktadır. Son derece kullanışlı olan pijama ve takımlar lohusalık sonrasında da rahatlıkla kullanılabilmektedir.

 

 Lohusa Pijamasının Nasıl Olması Gerekir?

 

 -Öncelikle hareket etmeyi kısıtlamaması gerekmektedir. Ölçüleri ve kumaşının kadının vücuduna uygun olması gerekmektedir.

 -Lohusa döneminde bebeğin beslenmesi için uygun tasarıma sahip olmalıdır. Emzirme işlemini kolaylaştıracak şekilde dekolteli, düğmeli ya da fermuarlı olmalıdır.

 -Yine emzirme sırasında bebeğin vücuduna zarar vermemeli ve annenin rahat hissetmesini sağlamalıdır.

 

 -Kadınların doğu sonrası pansumanı ve özel bakımı olmaktadır. Pansuman yapılmasında kolaylık sağlayacak şekilde pratik giyilip çıkartılması gerekmektedir. Aynı zamanda sezaryen doğum olması durumunda, pijamanın kemer kısmının sıkı olmaması gerekmektedir.

 - Doğum ve lohusalık sonrasında da kullanım imkanı olan lohusa pijaması kullanıcının tercihi olmaktadır.

 -Tüm bu kullanım avantajlarının yanında şık ve günlük kullanıma uygun olması da büyük önem taşımaktadır.

 

 Lohusa Pijaması Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

 

 Lohusa pijaması normal kıyafetlere oranla büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle de kullanıcının doğru lohusa pijamasını alması gerekmektedir. Peki, lohusa pijaması seçerken nelere dikkat edilmelidir?

 

 - Öncelikle kişinin beden ölçülerini bilmesi gerekmektedir. Bu dönemde oluşacak şişkinlik ve dinlenme gerekliliği dikkate alınmalıdır. Böylece doğru bedende lohusa pijaması almak mümkün olmaktadır.

 - Pijama kumaşının mevsime uygun olmasına dikkat edilmelidir. Kışın üşütecek yazın da terletecek ürünlerden kaçınılmalıdır.

 

 - Yatıp kalkarken, pansuman ve emzirme sırasında rahat hareket etmeyi destekleyecek tasarıma sahip olmasına dikkat edilmelidir.

 - Kullanım kolaylığı yanında şık ve kişinin tarzına yakın görsele sahip olmasına dikkat edilmelidir. Böylece kadının moralini yüksek tutarak daha sağlıklı bir lohusalık dönemi geçirmesi ve hızlıca iyileşmesine katkı sağlanabilir. 

Etiketler: lohusa giyim, hamile giyim
Ekim 28, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR