Lohusa Pijaması Nasıl Seçilir

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Doğum sonrasında pijamalarınızda çok zaman geçirdiğinizi göreceksiniz. Bebek geldiğinde ve sizi uykusuz geceler beklediğinde en büyük yardımcınız pijama takımlarınız olacak. Konforlu ve şık pijama takımı seçmek önemlidir çünkü anneler sadece geceleri değil, gündüzleri de takımlarla dolaşırlar. Hamilelik sırasında ve sonrasında giyilebilen lohusa pijama takımları makinede yıkanabilir türden olmalıdır. Anne, gün içerisinde çokça terleyeceği için pijamasını sık sık yıkayacaktır.

  Nefes Alan Kumaş Seçin

  Lohusa pijama takımlarının nefes alabilen ve hafif bir kumaştan yapılmış olmasına özen göstermelisiniz. İki katmanlı daraltılmış tasarım ciltte süper yumuşak bir his bırakır. İki katmanlı takımlar aynı zamanda göğüs ucunun belli olmasını engeller. Sütyenler sizi rahatsız ediyorsa sabahlık, gecelik ve pijamadan oluşan lohusa pijama takımları tercih edebilirsiniz. Pijama takımı seçerken önden düğmesiz modellerden uzak durmalısınız. Göğse erişimi kolaylaştıran modeller ilk tercihiniz olmalıdır. Pijamanın kumaşı da oldukça önemlidir. Hipoalerjenik, nem emici ve antibakteriyel olan yumuşak ham maddelerden yapılan kumaşları tercih etmelisiniz.

  Rahat Bir Gece Uykusu İçin

  Lohusa pijama seti, saf pamuklu pijamalarıyla rahat gece uykusu sağlayacaktır. Ayrıca, açık havada bir şeyler yapmanız gerekiyorsa, pijamanın üzerine sadece bir ceket ekleyerek çıkabileceğiniz modelleri tercih etmelisiniz. Yani eğer üç adet lohusa pijama takımları seçeneğiniz varsa bunlardan en az birini dışarı çıkmak için tercih edin. Koyu renkler ve pamuklu kumaşlar dışarı çıkmak için ideal seçeneklerdir. Desensiz pijama takımları sayesinde etrafınızdakiler siz söyleyene kadar üzerinizdekinin pijama olduğunu anlamayacaktır. Bazı pijamalar diğerlerinden daha kolay giyildiğinden giyip çıkarırken sorun yaşamayacağınız modelleri seçmelisiniz.

  Arkadaşlarınızdan İpucu Alın

  Pijama takımı seçmeden önce daha önce doğum yapan arkadaşlarınızdan öneri almış olabilirsiniz ve bir süre emzirdikten sonra muhtemelen diğer arkadaşlara da aynı ipuçlarını siz sunacaksınız. Doğru pijamalara sahip olmak, yeni bebeğinizle geçireceğiniz yoğun günlerde hayatınızı kolaylaştırabilir. Rahat bir şekilde emzirmek için özel emzirme kıyafetleri almak zorunda değilsiniz. Hızlı bir şekilde açabileceğiniz bir düğmeli lohusa pijama takımları göğsünüzü açığa çıkarmak için kolaylık sağlayacaktır. Ancak emziren anneler için aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda pijama tasarımı vardır. Bu pijama takımları emzirmeyi daha kolay ve daha sağduyulu hale getirebilir.

  Lohusa Pijaması Seçmek İçin İpuçları

  Doğum sonrasında giyeceğiniz pijama takımlarını seçerken, desenlerin, baskıların ve daha koyu renklerin beklenmedik sızıntıları açık renklerden çok daha iyi gizlemeye yardımcı olacağını unutmayın. Hastane çıkışı için açık renk takımları tercih etseniz de evde kullanmak için bir adet koyu renk pijama takımı edinmelisiniz. Tercih edeceğiniz pijamanın sabahlıklı, gecelikli ve alt üst takım halinde olması kendinizi daha iyi hissetmenizi ve derli toplu görünmenizi sağlar. Psikolojik olarak rahatlamak için takım seçmek iyi bir tercihtir. Pijamanızın kolay ütü istememesi de büyük kolaylık sağlayacaktır, kumaş tercihinde bunu da göz önünde bulundurmalısınız.

 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Mayıs 13, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR