Lohusa Pijaması Nasıl Olmalı?

lohusa pijama takımları, lohusa pijama,emzirme sütyeni, hamile giyim, sabahlıklı lohusa pijama takımı,

Hamilelik sürecindeki her kadının giysilerine dikkat etmesi gerekir. Anne adayının belini sıkan ve rahatsız olmasına neden olan giyim ürünleri, bebeği de etkiler. Eğer anne adayı kullandığı giysiler içinde rahat edemiyorsa strese girer. Bu stres vücuda zararlı hormonların salgılanmasına neden olur. Kadınların en hassas olduğu dönemlerden olan hamilelikte uygun giysileri tercih etmesi bu nedenle önemlidir.

 

Uykuda Rahatlık Önemli

Anne adaylarının günlük hayatta olduğu kadar uykuda da rahat olması önemlidir. Bu nedenle lohusa pijama takımları seçiminde dikkatli olunması gerekir. Annenin göbek bölümünün yukarısında kalan ve beli mümkünse lastikli olmayan modelleri tercih etmesi gerekir. Belinden ipli olan takımlar, kişinin bedenine göre ayarlanabildiği için kullanımı daha kolaydır. Eğer anne sezeryan ile doğum yapmışsa göbeğinin alt bölümünde dikiş olacaktır.Bu dikişi hijyen içerisinde tutmak gereklidir.

Terletmeyen Kumaşlar Seçin

Hem normal doğum yapan hem de cerrahi müdahale ile çocuğunu dünyaya getiren annelerin hamile giyim ürünlerini tercih ederken kumaşın kalitesine önem vermesi gerekir. Anne ve anne adaylarının sentetik kumaşlardan uzak durması gerekir. Sentetik kumaşlar kişiyi fiziksel olarak rahatsız ederek kaşıntıya sebep olabilir. Aynı zamanda vücudun nefes almasını önleyerek yeni doğum yapmış olan kadının vücudunda bakteri oluşmasına neden olabilir. Yeni doğum yapan annelerin korunaklı olması önemlidir

.

            Vücutları yorgun olduğundan dışarıdan gelebilecek tehlikelere açıktır. Bu nedenle hem uyurken hem de uyandıklarında yüzde yüz pamuktan üretilen sabahlıklı lohusa pijama takımı tercih etmeleri gerekir. Tüm gün bebekleriyle ilgilenmek durumunda olan anneler, gündüzleri sabahlıklarını giyerek hemen bebekleri ile ilgilenmeye başlayabilir.

            Rahatlıkları kadar görünümleriyle de kişiyi rahatsız etmeyen pijama modelleri, misafirlerin yanında da rahatlıkla kullanılabilir. Düz renklerden oluşan lohusa pijamaları tercih edildiğinde, gelen misafiri de hem rahat hem de şık bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Emzirirken Rahat Edin

Yeni doğu yapmış kadınların emzirme sütyeni ile rahat etmesi mümkündür. Bebekler iki saatte bir emdikleri için sürekli olarak klasik sütyenlerle uğraşmak zorunda kalmayın. Çıtçıtlı yapısı sayesinde sütyeninizi tamamen çıkarmadan meme ucunuzu açabileceğiniz emzirme amaçlı olarak kullanılan sütyenler büyük kolaylık sağlar. Meme ucu bölgesinden bir yuvarlağın açılması sayesinde bebeğinizi kolayca emzirebilirsiniz.

 

            Çıtçıtlı yapısı sayesinde açılan delik kapandıktan sonra kendi kendine açılma ihtimali yoktur. Annelere özel olarak üretilen bu modeller, dokusu itibarıyla fazla süt emilimini sağlar. Yeni doğum yapan annelerin göğsünden sürekli olarak süt damladığı için üzerindeki giysiler ıslanır. Bu duru, anne dışarıdaysa olumsuz bir görüntüye sahip olmasına neden olabilir. Kişinin kendisini de rahatsız eden ıslaklığın önlenmesi için ıslaklık emici emzirme sütyenlerinin kullanılması önerilir.

            Her boyutta üretilen sütyenleri en küçük göğüslü anne de en büyük göğüslü anne de kullanabilir. Her bedene uygun olan sütyenler, elastik yapılarıyla vücudu tam sarar. Böylece annenin hareket kabiliyeti kısıtlanmaz.

Etiketler: lohusa pijama takımları, lohusa pijama,emzirme sütyeni, hamile giyim, sabahlıklı lohusa pijama takımı,
Şubat 06, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR