Lohusa Pijaması İnternetten Alınır Mı

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Anne adaylarının en tatlı telaşı olduğu zamanlar doğumun yaklaştığı zamanlardır. Bu dönemlerde anne adayı ağırlaştığı için fazla hareket edemez. Hamilelik süreci boyunca da lohusa pijaması almak aklına gelmez. Durum böyle olunca da bedenine göre bir pijama tercih etmek için sanal mağazaları tercih ederler. Anne adayları, lohusa pijaması seçerken gönül rahatlığı ile interneti tercih edebilirler. E-mağazaların birçok avantajı vardır. Bu avantajlardan ilki şüphesiz ki fiyat politikasıdır.

  Hamile Giyim Pahalıdır

  Çocuk giyim ürünleri en hızlı satılan ürünlerdir çünkü; çocuklar sürekli olarak büyürler. Kadın ve erkek giyim ürünleri de hemen hemen çocuklarınki kadar hızlıdır. İnsanlar sosyal yaşamda var oluşlarını giydikleri ile gösterirler. Ancak hamile giyim piyasası genel giyim piyasasına oranla düşüktür. Çünkü hamilelik bir süreçtir. Bu süreç içerisinde anne adayı sürekli olarak kilo alır. Bir süre sonra giysileri olmamaya başlar. Hamile giyim piyasası da belirli bir dönem için satın alınacak giysiler üzerinden farklı bir ücretlendirme politikası uygular. Her kadın hamile olmadığı, başka bir deyişle hamile giysilerine talep diğer giyim ürünlerine oranla fazla olmadığı için arz da azdır. Hamile giyim üreticilerinin az olması hamile giyim ürünlerinin pahalı olmasına yol açar.

  Çözüm E-Ticaret Mağazalarında

  Fiziki mağazalar hamile giyim sektöründe tercih edilen belirli satış noktaları olduğundan fiyatlandırma politikasını istedikleri gibi düzenleyebiliyorlardı. Sektöre e-ticaret mağazalarının girmesiyle birlikte bu psikolojik eşik açıldı. E-ticaret mağazaları, daha fazla çeşit ve uygun fiyat sundukça tüketiciler tercihlerini bu yöne doğru kaydırdılar. Durum, hamile giyim sektörü için de geçerli. Hamilelerin en çok merak ettikleri soru lohusa pijaması bedeninin uyup uymayacağı oldu ancak bu da pijamanın kendi özelliği sayesinde kolayca çözüldü.

  Her Bedene Uyan Pijamalar

  Lohusa pijamalarının alt bölümü genişleyebilir ve daralabilir. Özel bir beden sistemiyle üretilen lohusa pijaması anne adayının karnını sıkmamak için tasarlanmıştır. Bu nedenle hamile kalmadan önce hangi bedeni kullanıyorsanız aynı beden üzerinden tercihte bulunabilirsiniz. Öreğin; hamile kalmadan önce Large beden pantolon giyiyorsanız pijama seçerken de L bedeni tercih edebilirsiniz. Lohusa pijamalarının bedenleri esnek yapılı olduğu için olmama ihtimali yoktur. Bu nedenle doğumunuza az bir zaman kalmış olsa bile gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz.

  Daha Fazla Çeşit Uygun Fiyata

  E-ticaret sitelerinde fiziki bir mağazada olduğundan çok daha fazla çeşit vardır. Bu çeşitlerin içinden kendinize uygun olanını seçebilirsiniz. Kahverengiden pembeye, maviden kırmızıya kadar aradığınız tüm renkleri ve modelleri bulabilirsiniz. E-ticaret mağazalarında genellikle ilk alışverişe özel indirim kodu verilir. Bu sayede satın alacağınız ürünleri çok daha uygun fiyata edinebilirsiniz. İndirim ve diğer kampanyaları takip ederek hamileliğinizin son günlerinde, evinizin rahatlığında, konforunuzu bozmadan alışveriş yapmanın keyfine varabilirsiniz. Tek yapmanız gereken hızlı kargo ile istediğiniz tarihte elinize ulaşacak olan modeli seçip alışverişi tamamlamak olacak!

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Ocak 14, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR