Lohusa Pijamalarında Yeni Modeller Ve Ödeme Seçenekleri Neler?

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Fırsat ürünleri kapsamında satışa çıkarılan lohusa pijaması çeşitleri online mağazalarda alıcıların tercihine sunuluyor. Birçok farklı tasarım ayrıntısına ev sahipliği yapan bu ürünler her yaşta ve beğenideki kadının taleplerini karşılayacak niteliktedir. Toplam garanti süreleri ise 1 yıl ile 24 ay arasında değişkenlik gösteriyor. Bazı modellerinde ise saç bandı ve terlik gibi ürünler hediye olarak gönderiliyor.

 

 İnternet üzerinden sipariş edilebilen lohusa pijaması çeşitleri aynı zamanda Whatsapp ve telefon üzerinden de temin edilebiliyor. Stokta olmayan ve beğenilen pijamalar ise tek bir tuş ile istek listesine eklenebilir. Halihazırda yüzde otuza varan indirim oranlarıyla satışa çıkarılan pijamalar ''fiyat düşünce haber ver'' gibi seçeneklerle de satın alınabiliyor.

 

 Lohusa Pijamalarında Kargo Avantajı

 

 Belli bir fiyatın üstünde alışveriş yapanlara kargolar ücretsiz olarak gönderiliyor. Kargo takibi internet üzerinden yapılabilir. Tahmini teslimat süresi ise sadece 3 iş günüdür.

 

 Lohusa Pijamalarında Ödeme Seçenekleri

 

 Toplamda dört farklı ödeme yöntemi ile lohusa pijaması ürünleri satın alınabilir. İlk seçenekler arasında havale ile ödeme yer alıyor. Anlaşmalı bankaların kredi kartını kullananlar ise taksitli ödeme imkanlarından faydalanabilir. Bir diğer seçenek ise kredi kartı tek çekim ve kapıda kredi kartı ile ödeme yöntemleridir. Kredi kartı kullanmayan ama alışverişlerini online platformlardan yapmak isteyenler ise kapıda ödeme avantajlarını değerlendirebilir.

 

 İade ve Değişim Koşulları

 

 Her yönüyle müşteri memnuniyetini sağlamaya yönelik olan hamile giyim ürünleri iade ve değişim koşulları ile de alıcıların yanında. Alınan ürünler kullanılmadığı takdirde bir hafta içerisinde değiştirilebilir ve iade edilebilir Ek bir ücret ödenmeden bu hizmetlerden faydalanmak mümkündür.

 

 Önden Düğmeli Lohusa Pijamaları

 

 İlk seçenekler arasında önden düğmeli lohusa pijamaları yer alıyor. Düğmeler hem işlevsel hem de estetik bir görünüme sahiptir. Düğmeler açılarak emzirme özelliği rahatlıkla kullanılabilir. Pijamalar altlı ve üstlü olarak iki parça halinde satılıyor. Çizgili olan versiyonlarında pembe, kırmızı ve beyaz gibi renkler uyum içerisinde kullanılmıştır.

 

 Dantel Detaylı Lohusa Pijama Takımları

 

 Tıpkı geceliklerde olduğu gibi lohusa pijamalarında da dantel detaylı olan modeller mevcuttur. Özellikle genç annelerin doğum sonrasında sıklıkla tercih ettiği bu ürünlerde pamuk ve likralı kumaşlar kullanılmıştır. Esneme payı oldukça yüksek olan bu ürünler hem bahar aylarında hem de kış mevsiminde giyilebilir. Emzirme özelliği sayesinde konforlu bir giyim vaat eden ürünlerde yüzde yirmiye varan indirim fırsatları da sunuluyor. Öne çıkan renkleri arasında mavi, beyaz, ekru ve turuncu yer almaktadır.

 

 Desenli ve Motifli Lohusa Pijamaları

 

 Ne olursa olsun çiçek desenlerinden vazgeçemeyen kadınlar için çiçek motifleri ile bezenmiş, spor lohusa pijamaları mevcut kategorilerde yer alıyor. Gül ve zambak gibi çiçeklerin iç içe geçmiş desenleri pijamaların çok daha estetik görünmesini sağlıyor. Bir diğer seçenek ise zebra desenli pijama takımlarıdır. Önden düğmeli olan bu ürünlerde de emzirme özelliği bulunuyor.

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Mart 25, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR