Lohusa Pijamalarında Rahatlık

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Lohusa pijaması anne adaylarına sağladığı rahatlık açısından gebelik dönemlerinde ve gebelikten sonra giyilen günlük kıyafetlerden birisidir. Lohusa pijaması yalnızca uyurken değil annenin lohusalık dönemlerini geçirirken de sıklıkla kullandığı pijama türlerinden birisidir. Lohusa pijamalarında artan çeşitle birlikte pijamaların ince yapıda olması ve anne adaylarına uygun sevimli görselliği, anne adayları için pijamaların daha çekici gelmesini sağlamıştır.

 Gün boyu bebek ile ilgilenen annelerde rahatlık ve konfor her vakit ön tasarıdadır. Bilhassa bebeğin emzirilmesinde pijamanın rahat ve kullanışlı olması lohusa pijamalarının en birincil seçim sebeplerindendir.

 LOHUSA PİJAMASI ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

 Lohusa pijaması anne adaylarının bebekleri ile ilgilenirken daha rahat ve konfor içerisinde olmalarını sağlar. Bu emel ile üretilen lohusa pijamaları anne adayları için değişik konfor imkanları sunmalıdır. Bilhassa lohusa pijaması alırken emzirme bölümüne ve bel bölümüne çok dikkat edilmelidir.

 Lohusa pijamasında netlikle göğsü sıkan düğmeli yapıda pijamalar seçenek edilmemelidir. Göğüs bölümü bol ve bel bölümü ayarlanabilir pijamalar çok daha kullanışlı olacaktır.

 Lohusa pijamasında emzirme başka bir deyişle göğüs bölümünün açılıp, kapanabilir olması ayrı olarak bir rahatlık sunar. Anne, bebeği emzirmek için üstünü çıkartmak zorunda kalmaz. Bu nedenlerden dolayı lohusa pijaması tercihlerinde bu rahatlıkların olmasına dikkat edilmelidir.

 LOHUSA PİJAMASI İLE UYKU DÜZENİ

 Doğumdan sonra annelerin en büyük ene3rji kaynağı düzenli ve rahat bir uykudur. Düzenli bir uyku içinse annenin uyurken yaşayacağı rahatlık ehemmiyet kazanır. Lohusa pijamaları annenin uyku düzenine katkı sağlayarak, konforlu ve deliksiz bir uyku geçirmesine yardımcı olmalıdır. Bu yüzden lohusa pijaması alırken kesinlikle esnek kumaşlı pijamalar seçenek edilmelidir.

 Esnek yapıdaki kumaşlar bilhassa pamuklu dokuya sahip olursa yaz ve kış aylarında terletme problemi de yaşatmaz. Sıhhat açısından da bu tür kumaşlar daha hijyenik özellikler gösterir.

 LOHUSA PİJAMALARINDA DİKİŞLER ÇOK EHEMMİYETLİDİR!

 Lohusa pijamasında dikişler bilhassa doğumdan sonra annenin daha çok rahat etmesi açısından tasarlanmalıdır. Kalın yapıda olan dikişler doğum sonrasında annenin karın ve göğüs bölgesini rahatsız eder. Bilhassa doğum esnasında anneye atılan dikişler kalın ve gayri muntazam kumaşlarda acı hissini uyandırır. Bu sebeple, anne adayları için pijama tercihinde dikiş kalitesine çok dikkat etmek gerekir.

 Ekseriyetle operasyon ile doğum yapan anneler için pijama takımları değil lohusa gecelikleri önerilir. Geceliklerde dikiş vaziyeti olmadığı için ameliyat geçiren anneler gecelikleri daha rahat kullanabilmektedir.

 LOHUSA PİJAMALARINDAN GELEN GÜZELLİK

 Lohusa pijamaları artık anne adaylarının hem doğumdan önce hem de sonra rahat etmesi için tasarlanır. Annenin rahatlığı için özel olarak tasarlanan lohusa pijaması çeşit itibariyle da oldukça farklı renk ve modellere ayrılır. Çoklukla şirin ve sevimli pijama takımları anne adayları tarafından tercih edilir. Lakin görsel olarak annenin güzelliğine güzellik katacak farklı renk ve desende takımlar da mevcuttur.

 Daha önceki zamanlardaki gibi lohusa pijama takımları sadece pembe ve mavi renklerden oluşmaz. Güzellik ve konfor yerine anne adayları için her renk skalasında pijama takımını bulmak olasıdır. 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Ağustos 14, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR