Lohusa Pijama Takımlarında En Yeni Modeller Neler

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Kadınların doğumdan sonra giymek üzere sipariş ettikleri lohusa pijama takımları öne çıkan modelleriyle satışa çıkarılıyor. Şık tasarımlarının yanı sıra konforlu bir giyim vaat eden bu ürünler tamamiyle kaliteli kumaşların bir araya getirilmesiyle imal edilmiştir. Önceleri beyaz ve lacivert gibi ana renklerde üretilen modellerine 2019 senesi bakımından bir hayli alternatif renk de ilave etmiştir. Takım halinde satıldıkları için alıcılar tarafından çok daha hesaplı bulunmaktadır. Lohusa pijama takımları kategorisine girerek en yeni ürünleri incelemek ve beğenilen ürünleri sepete ilave etmek olasıdır.

  Kolları Güpürlü Pijama Takımları

  Önceleri daha çok giysi ve bluz gibi ürünlerde kullanılan güpür ayrıntıları artık bu pijama takımlarında da mevcut. Kol bölümlerinde yer alan güpür süslemeleri bu ürünlerin çok daha estetik görünmesini imkanlı kılıyor. Uzun olan bu takımlarda sabahlık seçenekleri de bulunuyor. Bu sayede hem hazan ve kış mevsimlerinde, hem de gündüz ve gece zamanlarında giyilme olanağı sunmaktadır. Saklı emzirme özelliği de diğer takımlarda olduğu gibi bu modellerde kadınlara büyük kolaylık sağlıyor. Belden kolayca ayarlanabilir ve her ölçüye göre bedenleri bulunmaktadır.

  Bir Diğer Tercih: Kolları Volanlı Takımlar

  Bir diğer alternatif ürün kolları volanlı olarak tasarlandı. İlkbahar ve yaz aylarında mevsimlik olarak seçenek edilen bu renklerde gri, beyaz ve ekru gibi açık renkler revaçta. Pamuklu kumaştan imal edildiği için en sıcak yaz günlerinde dahi terletme yapmaz. Anti-alerjik özellikleri sayesinde hassas ciltlere sahip olanlar için dahi uygundur. Ürün teklifleri bölümüne tıklandığı takdirde önerilen lohusa pijama takımları arasında bu modelleri görmek olasıdır. Bu arada ürünü önceden satın alıp giyen kişilerin yorumları okunabilir ve takım ile ilgili bilgi sahibi olunabilir.

  Dantelli ve Sabahlıklı Lohusa Pijama Takımları

  En yeni modelleri arasında dantel motifleriyle süslenmiş olan takımlar bulunuyor. Bilhassa genç annelerin seçenek ettiği bu ürünlerde yüzde yirmiye varan indirimler de yapılıyor. Bu sayede bu şık ürünleri çok daha uygun ücretlerle satın alma imtiyazı tüm potansiyel alıcılara sunulmuş oluyor.

  Sabahlığın ön yüzeyinde yer alan dantel işlemeleri tamamiyle özgün motiflerin bir araya getirilmesiyle temsil ediliyor. Beden bölümleri S'den başlayıp M ve L ölçülerine kadar uzanmaktadır. İsteyenler için büyük beden olan modeller de ücret farkı ödenmeksizin satın alınabilir. Bu ürünler de pamuklu kumaştan üretilmiş olup bilhassa ilkbahar - yaz vakitlerinde giyilebilir.

  Beden ile ilgili kararsız kalanlar için ekstra bir satın alma avantajı da sunuluyor. Beğenilen dantelli ve sabahlıklı lohusa takımının altına boy, kilo ve gebelik haftası yazılabilir. Bu sayede sistem en uygun bedenin hangisi olduğunu otomatik olarak çıkartıp alıcıya o modeli önerir. Alternatif renkler arasında lila, ekru, pudra gibi canlı renkler de bulunuyor. Sipariş edilen tüm takımlar aynı gün içerisinde kargoya verilip toplamda 3 iş günü içerisinde Türkiye'nin her şehrine gönderilmektedir. 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Ağustos 08, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR