Lohusa Pijama Takımı Seçenekleri Nelerdir

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Doğum yapan annelerin kendilerine dikkat etmesi gerekir. Bazı anneler sezaryen ile doğum yaptıkları için ameliyat dikişleri olur. Bu kişilerin giydiklerine had safhada önem vermesi gerekir.

  Doğum yapan kişi genellikle lohusa pijama takımları giydikleri için birbirinden farklı modeller üretilmiştir. Geleneksel stilleri seviyorsanız, abartılı ve pileli lohusa takımlar sizin için en iyi seçim olacaktır. Uzun kollu pijamalar, soğuk kış gecelerinde vücudunuzu sıcak tutmak için en iyisidir.

  Pijama Modelleri ve Kumaşları

  Viktorya tarzı pijama modelleri de geleneksel stil altında gelir. Kollarının ucunda fırfırlarla birlikte gevşek kabarık kolları vardır. Gösterişli pijama modelleri arasında bulunan fırfırlar, anne adayının misafirleri geldiğinde tercih edebileceği bir modeldir.

  Günlük yaşamda düz modelleri tercih eden anne, ziyaretçisi geleceği zaman abartılı pijama modellerini tercih edebilir. Yatağınızda bile şık ve eşsiz görünmek istiyorsanız geceleyin forma sahip olmalısınız. Gömlekli lohusa pijama takımları hem bebeğinizi emzirirken avantaj sağlar hem de şık görünmenize yardımcı olur. Kapitone pijama takımlarıysa, sürekli olarak üşüyen lohusalar en iyi seçenektir.

  Pijamanın aynen battaniye gibi rahat ve sıcak bir his vermesini sağlayan malzemeden yapılan bu model annenin rahat etmesini sağlar. Bu kumaş, etrafınızda bir yorgan sararmışsınız gibi hissettirir.

  Yumuşak ve Sıcak Renkleri Tercih Edin

  Yeni doğum yapan annelerin ihtiyaç duyulan tüm konforu ve sıcaklığı sağlayan tam uzunlukta lohusa pijama takımları seçmesi gereklidir. Yumuşak ve sıcak renklerde bulunan pijama takımlarının bazıları kendinden korselidir.

  Bu da yeni doğum yapan annenin göbeğinin sarkmasını engeller. Kolay giyilip çıkarılabilmesi için çekme ipi bulunan pijama takımları sürekli olarak kullanıldığında karındaki sarkmaların engellenmesine yardımcı olur.

  Yaz Akşamı Annesiyseniz

  Yaz, hepinizin mümkün olduğunca serin ve konforlu kalmasını istediğiniz zamandır. Bir lohusanın yaz aylarında bunalmaması gerekir. Bu nedenle gevşek, havadar ve diğer kıyafetler gibi rahat pijamalar seçilmelidir. Yaz geceleri de farklı bir desen, stil ve kumaşa sahiptir. Bu mevsimde pamuklu pijamalar tercih edilebilir.

  Pamuk doğal bir kumaştır ve yumuşak, havadar ve vücut sıcaklığına uygun olduğu için yaz sezonunda en iyisidir. Pamuğun en iyi yanı, serbest ve gevşek olmalarıdır. Pamuklu pijama giydiğinizde yük hissetmez ve kendinizi çok rahat hissedersiniz. Birçok stil ve desende bulunan pamuklu pijamalar annelerin kurtarıcısıdır.

  Kadınsı Yönünüzü Unutmayın

 Yeni anne olanların kendilerini bırakmaması ve gündüz kıyafetinden gece kıyafetine kadar giydiklerine ve kendisine dikkat etmesi gereklidir. Kişinin kadınlığını unutmaması, hem kendisiyle hem de minik bebeğiyle ilgilenebilmesi önemlidir. Bu nedenle pijamalarda rahatlık kadar modele de önem gösterilmelidir.

  Yan yırtmaçlı koton pijamalar, sahip olabileceğiniz en rahat kıyafetidir. Etkileyici boyun kesimi ve kolsuz yapıları, sıcak yaz sezonunda kendinizi havalı hissettirir. Modelin en iyi kısmı, vücudun şekline uyum sağlaması ve elastik kumaştan üretildiği için tüm vücut tiplerine uymasıdır.

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Mart 27, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR