Lohusa Pijama Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Gebelik dönemi ve sonrası için lohusa pijama sıhhat ile ilgili en ehemmiyetli kullanım ürünleri arasında bulunmaktadır. Ayakları sıcak tutacak ve hane içerisinde rahatça adım atma olanağı sağlayacak terlikler, bu bölgeden gelebilecek değişik hastalıklara karşı anneyi savunma olanağı sağlar. Hem hastanede hem de evlerde kolayca kullanılabilecek yumuşak tasarıma sahip kaliteli terlikler, son zamanlarda keyifli bir seçenek olanağı sunuyor. Nitekim sağladığı fiziksel özelliklerin yanı sıra, görsel açıdan da tam istenildiği gibi güzel bir görüntü sağlamaktadır.

 Lohusa Pijama Kaliteli ve Rahat Olmalıdır

Lohusa dönemi oldukça hassas geçen bir süreçtir. Bu sürece olası olduğu kadar sıhhatli şekilde atlatmak, bebeğin de doğum sonrası ilk 6 ay için sağlıklı bir gelişim göstermesine imkan verir. Bu yüzden anne sağlığını savunma konusunda lohusa pijama kullanımı büyük ehemmiyete sahiptir. Havlu kumaş yapısı altında imalatı gerçekleştirilen terlik çeşitlerini seçerken, belli başlı kimi unsurları ele almak gerekir.

 - Kesinlikle sıcak tutacak bir yapıya sahip olmalıdır.

 - Sıkmamalı ve rastgele bir şekilde terleme yaratmamalıdır.

 - Pamuklu yapısı ile havlu kumaş tasarımı altında rahatça kullanım olanağı vermelidir.

 - Kalın taban özelliği ile ayak sağlığını savunmaya alır.

 - Görsel açıdan beğenilecek bir şıklık yaratması gerekir.

 Tüm bu unsurları bir arada toplayarak değişik model yapıları arasından keyifle tercih yapmak olası.

 Özel Tasarım Lohusa Pijama Modelleri

 Geniş ürün yelpazesi altında değişik model seçenekleriyle mükemmel renkleri, dilediğiniz lohusa pijama çeşitleri arasından seçenek yapabilirsiniz. Kendi ayak numaranıza ve ölçünüze bağlı olarak seçim yapabileceğiniz farklı modeller bulunmaktadır. Bu modeller özel tasarım altında hazırlanmakta ve yumuşak dolgu özelliğiyle ekstra bir konfor sağlamaktadır. Özel iç dolgu tasarımı sayesinde rahatça adımlayabilir; gün içerisinde her yere yorulmadan hareket etme olanağı ele geçirebilirsiniz.

 Şık Tasarımları ile Kombin Yaratacak Harika Yoksa Terlik Çeşitleri

 Fizyolojik açıdan lohusa dönemini annelerin rahatlıkla atlatmasına olanak veren terlik çeşitleri, ayrı olarak elbiselerle kombin olanağı tanımaktadır. Başta gecelik ve sabahlık modelleri olmak üzere, lohusa döneminde kullanılan tüm giyim çeşitleriyle değerlendirilebilir. İnci tasarımlı, nakışlı, taşlarla işlenmiş ve harika şifon veya saten tüllerle bezenmiş seçenekler arasından tercih yapabilirsiniz.

 Şahsi İsteklere Göre Seçim Yapılabilecek Harika Yoksa Terlikleri

 Karakter yapısına uygun olarak değişik seçenekler arasından keyifli bir tercih yapabilirsiniz. Bilhassa minimalist bir yaklaşımla hazırlamış sade modellerin yanı sıra, çağdaş çağı yansıtan estetik lohusa terlikleri bulunmaktadır. Geniş renk yelpazesiyle birlikte harika aksesuar ve desenler de terliklere ilave etmiş vaziyette.  Birbirinden sevimli ve şirin kurdeleli tasarımlar ile farklı renkler üzerine hazırlanmış modeller, ayrı olarak karizmatik bir hava katıyor. Nakışlı ve taşlı tül tasarım altında hazırlanmış çeşitler, sade seçenekler veyahut güllü terlikler içerisinden seçenek yapabilirsiniz. Her ayak yapısına uyum sağlayacak ölçülerle hazırlanmış terlikler, lohusa döneminin sıhhatli ve şık şekilde atlatılmasına imkan tanıyor

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Ocak 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR