Lohusa Pijama Seçimi

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Lohusalık dönemi kadın için fizyolojik ve psikolojik olarak en mutlu olması ve en rahat geçirmesi gereken önemli zaman dilimleridir. Lohusalık dönemini geçiren kadın için tüm konforun sağlanmış olması bu özel dönemin huzurlu geçirilmesi için önemlidir.

  Bu noktada firmamız lohusa kadınların sağlıklı, konforlu, huzurlu ve mutlu bir dönem geçirebilmelerini sağlayabilmek amacıyla lohusa pijama modellerini tüm bu ayrıntılara özen göstererek tasarlamakta ve üretmektedir.

  Lohusa Kadın İçin Pijama Giymenin Önemi?

  Doğum gerçekleştikten sonra gece giyimi kadının bebeği ile çok daha kolay iletişimini sağlayacak ölçüde, hareketlerini kısıtlamayacak ve emzirmesini kolaylaştıracak ölçülerde olması gerekmektedir.

  Lohusa kadının tüm konforunu, psikolojisini ve fizyolojisini düşünerek doğum sonrası giyeceği pijama takımlarını seçmesi gerekmektedir.

  Lohusa Kadın Gece Rahat Edebilmek İçin Nasıl Giyinmelidir?

  Lohusa kadınlar fizyolojik ve psikolojik olarak hayatlarının en hassas dönemlerini yaşarlar. Bu noktada kadının konforunun, rahatlığının ve en önemlisi hareket kabiliyetinin her anlamda kolaylaştırılması gerekmektedir. Bu nedenle firmamız lohusa kadınların gece giyinmeleri gereken lohusa pijama modellerini tüm bu özel durumlarını gözeterek tasarlamaktadır.

  -Lohusa kadın geceleri çocuğu emzirmek, uyutmak ve altını değiştirmek için defalarca uyanmak zorunda kalmaktadır. Tüm hareketlilik düşünülerek kadının konforu ve hareket kabiliyetini kısıtlamayacak pijamalar giymesi gerekir.

  -Lohusa kadın çocuğunun ve kendisinin sağlığı açısından terletmeyecek, üşütmeyecek vücut ısısını koruyacak dokuda pijama giymelidir.

  -Lohusa kadın geceleri defalarca bebeğini emzirmek için kıyafetini açmak durumunda kalmaktadır. Bu nedenle kadının hızlı ve rahatlıkla emzirmesini sağlayacak pijama giymesi gerekir.

  -Lohusa kadının giydiği pijamanın dokusu çok önemlidir. Kadını rahatsız etmeyecek, pamuklu, nefes alabilir özelliğe sahip, bel bölümünde bulunan lastiğin kadının derisine zarar vermeyecek özelliklere sahip olması gerekir.

  -Özellikle bel de bulunan lastiğin asla lohusa kadını rahatsız etmemesi, uyku kalitesini düşürmemesi, kadında ekstra bir stres yaratmaması gerekir.

 

 -Lohusa kadının kolaylıkla emzirmesini sağlayacak hızlı hareket kabiliyeti katacak düzeyde tasarımlara sahip pijamalar giymesi gerekir. Bu noktada tercihlerinin genellikle önden düğmeli pijamalar olduğu görülmektedir.

  Firmamız tüm bu özelliklere sahip lohusa kadınların sağlığını, rahatlığını, psikolojik ve fizyolojik durumlarını göz önüne alarak lohusa pijama modelleri tasarlamakta ve üretmektedir. Son yıllarda firmamızın üretimini gerçekleştirdiği incelikle tüm ayrıntılara düşünülmüş lohusa pijamalarımız kadınlar tarafından tercih edilmektedir.

  Tüm bu özel durumlar gözetilerek tasarlanmış pijama modellerimiz estetik görüntüleri ile de lohusa kadınların vazgeçilmezi olmaktadır.

  Lohusa Pijamalarda Model Çeşitliliği

  Firmamız lohusa kadının gece konforunu, rahatlığını, sağlığını düşünerek pek çok model seçeneği ile kadınlara alternatifler sunmaktadır.

  -Kolay emzirme özelliklerine sahip, önden düğmeli, pamuklu, dantelli, pek çok renk alternatifli Şehzade isimli modeli,

  -Önden düğmeli, kolay emzirme özelliklerine sahip, kolları ve önü dantelli, kısa kollu pamuklu Effort isimli modeli,

  -Sade çizgilere sahip modelleri, çiçekli kumaşlı modelleri, pek çok tasarıma sahip, geniş renk skalasındaki pijama modelleri ile kadınların doğum sonrası en özel dönemleri olan lohusalık günlerini en konforlu, sağlıklı, huzurlu ve bebekleri ile mutluluk içerinde geçirebilecekleri özellikler ile tasarlanıp, üretilmiştir.

Etiketler: lohusa giyim, hamile giyim
Eylül 18, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR