Lohusa Pijama Çeşitlerinde Neler Var

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Hem hamilelik hem de lohusa döneminde kadın vücudunda değişimler yaşanır. Bu değişimlere ayak uydurmak ve yeniden normal yaşantıya rahatça dönebilmek için, lohusa pijama ürünleri büyük öneme sahiptir. Kaliteli malzeme yapısının yanı sıra ayrıca görsel açıdan mutlu edecek özel tasarımlar arasından tercih yapmak gerekir. Özellikle günlük kullanım için bu dönemde en çok tercih edilen lohusa pijamaları, her zevke hitap eden harika seçenekler sunuyor.

 

 Pamuklu yapısı sayesinde terleme ve sıkma yaşanmadan, konforlu bir kullanım imkanı elde edilebilir. Diğer yandan sıcaklığı sabit tutarak anne ve anne adaylarının sağlığını ön plana alır. Tabii kadınlarda bu dönemde meydana gelebilecek sağlık sorunlarına karşı da etkili çözümler getirmektedir.

 

 Kullanışlı ve Şık Lohusa Pijamaları

 

 Geniş ürün yelpazesiyle her zevke hitap eden farklı model yeni sezon lohusa pijama modelleri, görsel ve fiziksel olarak rahat kullanım imkanı tanımaktadır. Özellikle annelerin bebeklerini rahatlıkla emzirmeli için özel tasarımlarla hazırlanmış ürünler bulunuyor. Görsel açıdan da değişik desen ve aksesuarlar eşliğinde üretimden geçen şık tasarımlar, geniş renk yelpazesi altında keyifli bir seçim sunuyor.

 

 Beyaz, pembe, ekru ve açık mavi ile beraber kırmızı ile lacivert gibi daha pek çok farklı renk üzerinden tercih yapılabilir. Saten yumuşaklığını en iyi şekilde yansıtarak cilt üzerinde hassas bir dokunuş imkanı sağlayan ürünler, ayrıca dantel süslemeli seçim imkanı tanıyor. Böylece kendi isteklerinize uygun ve beğendiğiniz modeller arasından tercih yaparak sipariş verebilirsiniz.

 

 Yeni Sezon Seçim İmkanı Sunan Birbirinden Şık Lohusa Pijama Modelleri

 

 Geniş renk yelpazesi ve şık modelleriyle uyum sağlayan özel lohusa pijama modelleri, yeni sezonla beraber eğlenceli bir seçim imkanı sunuyor. Pamuklu tasarımı ve saten dokunuşuyla yumuşaklık hissettiren modeller, görsel olarak mutlu olabileceğiniz harika seçenekleri de sağlıyor.

 - Omuzları dantel taşlı modeller

 - Dantel detaylı lohusa pijamalar

 - Uzun kollu ya da kısa tasarımlı lohusa pijamaları

 - Güpür dantelli yaka lohusalar

 - Gül desenli ve önden düğmeli modeller

 Bunlar gibi daha birçok farklı seçenek arasından keyifle tercih gerçekleştirebilirsiniz. Hamilelik ve lohusa dönemindeki vücut yapınıza uyum gösterecek beden ve boy ölçüsüne uygun tasarımlar sizleri bekliyor.

 

 Rahat ve Konforlu Kullanım İmkanıyla Lohusa Pijamalar

 

 Harika renk ve model tasarımlarıyla etkileyici bir kombin oluşturan lohusa pijamalar, fiziksel olarak da özel ayrıcalıklar getiriyor. Kadınların rahatlıkla kullanabilmesi için büyük beden tasarım altında hazırlanan bu pijama çeşitleri, belden ayarlamalı şekilde kullanım imkanı tanıyor.

 

 Ayrıca bebeğinizi rahatlıkla emzirebileceğiniz göğüs detayı kullanışlı bir yapı sağlamaktadır. Bebeğinizin sağlığına zarar vermeyecek pamuklu tasarımı, güvenli şekilde gizli emzirme bölümünden bebeğinizi beslenmenize olanak tanıyor. Şık ve aynı zamanda şirin bir görüntü sunan özel lohusa pijamaları, harika modeller eşliğinde tercih imkanı sağlamaktadır. Çok uygun fiyatlarla beden ölçünüze göre ihtiyacınıza uygun lohusa pijamalarını, kategori üzerinden güvenle sipariş verebilirsiniz.

 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Kasım 05, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR