Lohusa Giyimlerde Yeni Seçenekler Hangileri

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Kadınların konforu ve uygun fiyatları ile tercih edebilecekleri hamile giyim ürünleri ilgili kategorilerde yer almaktadır. Renk ve tasarım seçenekleri olarak onlarca farklı türe ayrılan ürünlerin görsellerini incelemek de mümkündür.

 

  Kargo bilgileri ve teslimat süreleri ürün görsellerinin hemen alt kısmında alıcılarla paylaşılıyor. Dileyenler sepete ekledikleri ürünlerin tamamını sipariş onayı vererek anında satın alabilirler.

 

Lohusa Giyimlerde Ödeme Seçenekleri

 

  Ürünlerde yeni seçenekler olduğu gibi ödeme türlerinde de alternatifler bulunuyor. Online mağazalarda alışverişlerini tamamlayanlar için toplamda üç farklı ödeme yöntemi sunulmaktadır. Kredi kartı kullanmayan alıcılar için kapıda ödeme olanağı mevcuttur. Kredi kartına ise tek çekime özel fiyatlar ve altı aya varan taksitler arz ediliyor. Son olarak havale yaparak ödemeleri gerçekleştirmek mümkündür.

 

  Lohusa Pijama Takımları ve Renk Seçenekleri

 

  Dantel detayları ile süslenmiş sabahlıklı lohusa pijama takımı ilk seçenekler arasında yer alıyor. Söz konusu dantel kıvrımları elbisenin gövde ve kol kısımlarında orantılı bir biçimde kullanılmıştır. Pijama takımlarına ayrı bir albeni ve estetik değer katan, son derece modern motiflere sahiptir.

 

  Beden tablosu içerisinde small- large ve x-large gibi farklı versiyonlar seçilebilir. Beden seçimlerinde zorlananlar için her pijama takımının altında bilgi formu yer almaktadır. Buraya boyunu, kilosunu ve doğum haftasını yazan kadınlar uygun beden ölçülerindeki pijama takımları listelenmektedir. Belden ayarlamalı olan lohusa pijama takımları herhangi bir kemer ve benzeri aksesuara gerek kalmadan giyilebilir.

 

  Kolay emzirme özellikleri sayesinde estetik olduğu kadar kullanışlı bir profil çizer. Doğumun hemen sonrasında tamamen tercihe bağlı olarak giyilebilir. Pamuklu kumaşı sıcak tutar ama terletmez. Pembe, ekru, beyaz gibi birbirinden farklı renkleri ürün kataloglarına girerek değerlendirilebilir.

  

Alternatif Pijama Takımları ve Özellikleri

 

  Daha çok ilkbahar ve yaz ayları kapsamında satın alınabilecek ürünlerin başında kruvaze pijamalar geliyor. Kısa kollu olan bu modeller yaka detaylarındaki özel motifler dikkat çekiyor. Beyaz, kırmızı ve mavi gibi canlı renkleri de fiyat farkı ödenmeksizin satın alınabilir. Öğlen saatlerine kadar verilen siparişlerin tamamı bu ürünler anında kargoya verilmektedir.

 

Sütlü kahve ve mor gibi alternatif renklere de aynı katalog üzerinden erişim sağlanabilir. Bir diğer yeni seçenek gizli emzirmeli lohusalık takımlarında kendini gösteriyor. Modern bir alt yapı ile imal edilmiş olan gizli emzirme özellikli pijama takımları kadınların talep ettiği konforu çok yönlü olarak sunuyor. Taş detaylarına sahip olan modellerin öne çıkan renk ise pembe ve bebe mavisidir.

 

 

 

 Emzirme Sütyenlerinde Yeni Seçenekler

 

  Birçok farklı türe ayrılan emzirme sütyeni ürünleri 2 yıllık garantiye sahiptir. Dileyenler için hem süngerli hem de toparlayıcı olan modelleri mevcuttur. Bu modeller kısa soluklu yolculuklarda ve günlük yaşamda da takılabilir. Bir diğer seçenek ise agraflı olup kullanımı en az diğer modeller kadar pratiktir. Toparlayıcı olan sütyenlerde ise kırmızı ve koyu lacivert gibi renkler de mevcut. 

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Mart 06, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR