Lohusa Giyim Ne demektir?

lohusa, lohusa giyim, lohusa gecelik, loğusa, loğhusa, logusa

Lohusa giyim nedir?

Lohusa giyim pek çok bayanı yakından ilgilendiren en önemli konuların başında yer almaktadır. Çünkü doğum yapan bayanlar hem hamilelik dönemlerinde hem de doğumdan sonraki süreçte kendilerini daha rahat ve daha konforlu hissetmek istemektedir. bu durumda sizler de eğer lohusalık sürecinizi daha iyi bir şekilde atlatmak isterseniz, beslenmeye verdiğiniz önemi aynı zamanda da giyim konusuna da vermeniz gerekir. Bu sayede her zaman şık, estetik ve rahat bir şekilde hamilelik ve hamilelik sonrası süreci çok daha rahat bir şekilde atlatabilirsiniz. Lohusa giyim denince akla bol ve özensiz görünümlü kıyafetler gelmektedir. ama artık günümüzde bu durum tamamen değişmektedir. çünkü artık hem hamileler için hem de lohusalar için birbirinden farklı pek çok çeşitte modeller üretilmektedir. Kişiler başta kendi tarzlarını en iyi şekilde yansıtacak modelleri seçebilirken, daha şık ve daha estetik bir görünüm de yakalamış olacaklardır.

2023 Lohusa Giyim Trendi

Lohusa giyim bu yılda da diğer yıllarda olduğu gibi pek çok farklı modellerle karşımıza çıkmaktadır. son dönemlerde artan çeşitleri sayesinde artık çiçeği burnunda anneler de kendileri için en güzel modelleri hemen alıp kullanmaya başlayabiliyorlar.  İlk olarak lohusa giyim için en sevilen özellikleri göz önüne almanız gerekir. bu sayede daha bilinçli bir şekilde seçimlerinizi yapabilirsiniz. Lohusa giyimlerin özellikleri ise;

 

  • Dikiş detayı diğer giyim ürünlerine göre daha kaliteli ve daha özenli bir şekilde yapılmaktadır. bu sayede yeni doğum yapmış bayanlar kendilerini daha rahat bir şekilde hissetmektedir. Özellikle sezaryen olan anneler için kıyafetlerde dikiş detaylarının önemi daha fazladır. Çünkü zaten ameliyattan çıkan vücutları her konuya göre daha hassas görünmektedir. Bu nedenle dikişler kaliteli ve daha yumuşak geçişler halinde yapılmaktadır.

 

  • Esnek kumaşlardan üretilmektedir. Lohusa giyim için önemli konulardan bir de kesinlikle esnek kumaşların giyim üzerinde kullanılması olacaktır. bu sayede yatarken, otururken ve gün içinde diğer aktiviteleri yaparken her zaman daha rahat bir şekilde kendinizi hissedebilirsiniz.

 

  • Pamuklu ve kaliteli kumaşlardan üretilmektedir. Lohusalar için pamuklu kumaşların önemi de çok büyüktür. Çünkü bu dönemde petrol türevi içeren kumaşlar veya  sentetik içeren kumaşlar her zaman terlemeye ve vücudun nefes almasını önler dolayısı ile her zaman daha pamuklu ve vücudun nefes almasını sağlayan kumaşları tercih etmeniz önemli bir konu olacaktır.

 

  • Rahatsız edici aksesuarlar kullanılmaz. Bilindiği üzere bayanların en çok düşkün olduğu konuların başında hiç kuşkusuz kıyafetlerde kullanılan aksesuarlardır. Her ne kadar bu türlü aksesuarlar daha şık ve daha estetik bir görünüm ortaya çıkarsa da esasen vücudun daha rahatsız hissetmesine neden olur. Ama Lohusa giyim ürünlerinde bu türlü rahatsız edici aksesuarlar kullanılmaz. Hem hastane ortamında hem de ev ortamında daha çok rahat etmenizi sağlayacaktır.

 

Bilindiği üzere doğumdan hemen sonra en çok kullanılan giyim ürünlerinden biri de lohusa gecelik çeşitleri olarak karşımıza çıkmaktadır. lohusalar için özenle hazırlanan bu tür geceliklerde her zaman rahatlık ön planda tutulmaktadır.  Kolay emzirme özelliği kazandırılarak emzirme döneminde hem anne adayı için kolaylık tasarlanmıştır hemde bebek için hijyen planlanmıştır.

Etiketler: lohusa, lohusa giyim, lohusa gecelik, loğusa, loğhusa, logusa
Aralık 02, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR