Lohusa Giyim Çeşitleri, Hangi Etkenlerle Ele Alınır

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Doğum sonrası atlatılması gereken ilk zamanlar için tercih edilecek giyim büyük öneme sahiptir. Özellikle ilk 6 hafta sağlık açısından gerekli tedbirlerin alınmasına işaret eder. Bu dönem doğumun ardından dikişler nedeniyle belirli ağrı ve acının hissedilmesine sebep olur. O yüzden yumuşaklık sağlayan, konfor sunan kaliteli sabahlıklı lohusa pijama takımı çeşitlerine yönelmek gerekir. Özellikle lohusa döneminde annelerin en çok dikkat ettiği hususlar arasında huzur gelir.


Günün konforlu geçmesi, istenilen sıcaklığın yakalanması ve rahat hareket edilmesi noktasında, pijama takımları farklı ölçülere göre tercih edilir. Pamuklu tasarımıyla terleme veya sıkma yaratmayan lohusa pijama takımları, estetik tarzıyla model ve renk açısından geniş bir yelpaze sunmaktadır.

  Farklı Hamile Giyim Çeşitleri

 

 Lohusa ile hamilelik dönemi için özellikle esnek yapıya sahip, pamuklu ürünlere yönelmek gerekir. Anne adayı dinlenirken, uyurken ya da gün içerisinde hareket ederken mutlaka büyük bir rahatlığa sahip olmalıdır. Bu yüzden kaliteli malzeme yapısıyla üretilmiş hamile giyim çeşitleri üzerinden seçim yapılması gerekir.

  Rahat bir hamilelik ve lohusalık dönemi geçirmek, anne ve bebek için sağlık açısından çok büyük bir önem teşkil etmektedir. Özellikle lohusa döneminde yorgunluk hissedilecek bir geceyi rahatlatan gecelik modelleri, uyanma saatiyle sabahlık çeşitlerine yerini bırakır.

  Anne adayı böylece yaşadığı fiziksel rahatlığı psikolojik açıdan da ön plana çıkarır. Nitekim şık tasarımlarla renkler arasında uyum sağlamış estetik dizayna sahip hamile giyimler, geniş bir yelpaze altında seçim sunuyor.


  Kullanışlı ve Kaliteli Emzirme Sütyenleri

  Doğum sonrası lohusa dönemine girmiş olan anneler, artık kaliteli ve konforlu emzirme sütyeni sayesinde sütyeni çıkarmadan bebeğini emzirebilmektedir. Gün içerisinde büyük bir kolaylık sağlayan bu ürünler, sunduğu farklı özellikleriyle dikkat çekiyor.

  - Gün içerisinde zamandan kazanç sağlama imkan tanımaktadır.

 - Özel yapısı ile sütyen çıkarılmadan aparatı açılmak suretiyle anneler bebeklerini emzirebilir.

 - Etkileyici tasarımları sayesinde anne sütü dışarı akmaz.

 - Bebeklerini emziren annelerin bu dönemde meme uçlarında yaşanan tahrişler, özel sütyenlerle tamamen ortadan kaldırılır.

 - Doğum sonrası göğüs bölgesinde şekil bozuklukları meydana gelebilmektedir. Emzirme sütyenleri bu konuda da destek sağlayarak şekil bozukluklarını önler.

 - Ayrıca pratik bir kullanım yapısı olduğundan dolayı gün içerisinde kolaylık sağlar.

 - Her nerede olunursa olsun mahremiyeti koruyacak bir yapıya sahiptir. Anneler istedikleri zaman bebeklerini emzirebilir.

  

Lohusa Giyim Çeşitlerinde Ele Alınması Gereken Diğer Etmenler

  Hamilelik ve lohusa dönemi için kalite mutlaka en baştaki etmenler arasında yer almalıdır. Pamuklu bir tasarımla ele alınmış giyim çeşitleri, anne adayının bu dönemi daha sağlıklı geçirmesine olanak verir.

  Görsel açıdan da şık tasarımlar geniş renk yelpazeyle sunulmaktadır. Hamilelik ile lohusa döneminde ayrıca kadınlar şıklıklarından ödün vermeme şansını elde edebilmektedir. Zengin ürün yapısıyla hemen kategori üzerinden tercih ettiğiniz giyim çeşidini, çok uygun fiyatlar üzerinden sipariş verebilirsiniz.

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Mart 16, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR