Lohusa Geceliklerde En Trend Seçenekler Hangileri

lohusa gecelik

Çeşitli kampanyalar ile birlikte alıcıların beğenisine sunulan lohusa gecelik modelleri her yaşa ve bedene uygun özel tasarımlarıyla satışa çıkarılıyor. Kadınların şıklık ve rahatlık gibi talepleri göz önünde bulundurularak imal edilen bu ürünler de indirimli fiyatlar da dikkat çekmektedir.

  Aynı zamanda 2 ürün alana 3.sü bedava olduğu için toplu alımlarda müşteri memnuniyeti üst seviyelere çıkıyor. Beğenilen ürünler önce favorilere akabinde sepete eklenerek sipariş dakikalar içerisinde tamamlanabilir. Farklı zevklere hitap etmek adına hem renk hem de tasarım olarak alternatif lohusa gecelik ürünleri mevcuttur.

  Dantelli Lohusa Gecelik Takımları

  Alıcıların büyük bir rağbet oranıyla ilgi gösterdiği ilk ürünlerin başında dantel detayları ile süslenmiş gecelikler yer alıyor. Özellikle sade ve minimal kıyafetlere ilgisi olanların sepetlerine eklediği bu ürünlerde beyaz, ekru, açık pembe gibi renk alternatifleri de bulunuyor. Toplam garanti süresi 2 yıl olan bu gecelikler hem makinede hem de kuru temizlemede yıkanabilir.

  Kaliteli kumaş yapısı sayesinde uzun ömürlü olarak giyilebilir. Hem eteklik hem de yaka kısımları dantel detayları ile bezenmiş modelleri mevcuttur. Small'dan başlayan beden ölçüleri 2XL'a kadar uzanmaktadır. Son yılların en gözde rengi olan pudra rengi lohusa gecelik modellerinde de arzı endam ediyor.

  Gizli emzirme özellikleri sayesinde şık olduğu kadar pratik giyimler için de ideal ölçülere sahiptir. Pamuklu kumaşı serin havalarda sıcak tutarken yaz aylarında da terletmez.

  Bir Diğer Seçenek: Kısa Kollu ve Tüllü Gecelikler

  Lohusalar için özel olarak imal edilmiş bir diğer seçenek kısa kollu ve tüllüdür. Özellikle bahar ve yaz aylarında mevsimlik olarak tercih edilebilir. Bu modellerde ise kırmızı, mavi ve bordo gibi canlı yaz renklerini seçmek tamamen alıcıların inisiyatifine bırakılıyor. Üst kısmı düğmeli olup karın bölgesinde kurdele yer almaktadır. Doğum sonrasında rahatlıkla kullanılabilecek olan bu geceliklerde indirim oranları ise yüzde yirmiden başlıyor.

  Sipariş esnasında ölçülerinden emin olamayan potansiyel alıcılar içine ekstra bir kolaylık sağlanıyor. İsteyenler boy, kilo ve gebelik haftasını ilgili yerlere yazarak kendi için en uygun bedeni online platformlardan seçebilir. Saat 14:00'a kadar tamamlanan siparişlerde gecelikler aynı gün kargoya verilmektedir.

  Askılı Lohusa Gecelikler ve Renk Seçenekleri

 Söz konusu ürünlerdeki çeşitlilik alıcıların seçeneklerini çoğaltmaya devam ediyor. Bir diğer alternatif ise askılı lohusa geceliklerinde yeni sahiplerini beklemektedir. Askılı modellerde su yeşili ve turkuaz gibi tamamen özgün renkler yer almaktadır. İlkbahar - yaz kreasyonu kapsamında tanıtımı yapılan bu yeni modeller hem Türkiye'de hem de diğer dünya ülkelerinde popüler bir oranda tercih ediliyor.

  Bir diğer seçenek ise omuzları dantelli ve güpürlü çeşitlerdir. Bu ürünlerde ise pembe ve sarı gibi açık tonların yanı sıra siyah ve lacivert gibi daha koyu tonlar da bulunuyor. İsteyenler için bebek desenleri ile süslenmiş tamamen orijinal modeller de ilgili kategorilerde mevcuttur. 

Etiketler: lohusa gecelik
Temmuz 15, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR