Lohusa Geceliklerde En Çok Satan Modeller Neler

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Farklı desen ve motifleriyle alıcıların ilgisini çeken lohusa gecelik modelleri online mağazalarda satışa çıkarılıyor. Kimi ürünlerde yüzde onluk indirimler mevcutken, fırsat ürünlerinde bu oranlar yüzde otuza kadar çıkıyor. Siparişi verilen lohusa gecelik ürünleri aynı gün içerisinde kargoya verilmektedir. Belli bir fiyatın üstünde alışveriş yapanlara ücretsiz kargo avantajı da sunuluyor.

  İlk Seçenekler: Puanlı ve Desen Detaylı Gecelikler

  İlk seçenekler arasında ayrıntılarıyla ön plana çıkan gecelikler yer alıyor. Hem puanlı hem de desen detaylı olan bu modellerde farklı renk alternatifleri de bulunmaktadır. Beyaz ve bordonun uyumunu yansıtan seçenekleri en uygun fiyatlarla değerlendirilebilir. Ön yüzünde yer alan fiyonk süslemeleri son derece estetiktir. Bununla birlikte kundakta bebek deseni de bu ürünlerin çok daha orijinal görünmesini sağlıyor. Bordo ve kırmızı gibi renkleri dışında mavi renkleri de mevcuttur. S ve M'den başlayan ölçüleri XL'a kadar uzanmaktadır. Saat 14:00'a kadar verilen siparişler aynı gün içerisinde kargoya verilip en geç iki iş günü içerisinde verilen adreslere teslim ediliyor.

  Dantel Detaylı Lohusa Gecelik Modelleri

  Dantel detaylı lohusa gecelik modelleri özellikle açık renkleriyle dikkat çekiyor. Beyaz ve krem gibi renklerin yanı sıra pembe ve pudra renkli versiyonları da kategorilerde mevcuttur. Alıcılar siparişleri tamamlamadan önce bu geceliklerin birçok açıdan çekilmiş fotoğraflarını inceleyerek nihai kararlarını verebilir. Yaka kısmındaki dantel detayları ile benzerlerinden ayrılan bu ürünler toplamda 24 aylık garanti süresine sahiptir. Yıkanma talimatlarına dikkat edilirse çok daha uzun ömürlü olarak giyilebilir. Alternatif renkleri arasında ekru da yer alıyor. Henüz yeni bir ürün olmasına rağmen papatya dantelli modelleri de en çok satanlar listesinde yer alıyor.

  Uzun Dantelli Lohusa Gecelikler

  Uzun dantelleri ile fark yaratan bu modeller estetik görünümünün yanı sıra rahat giyimler için de idealdir. Emzirme alanı gizli olup büyük bir rahatlık sağlıyor. Öne çıkan renkleri arasında pembe ve lacivert yer almaktadır. Kalın kumaşı sayesinde sonbahar ve kış aylarında soğuk iklim şartlarına karşı ekstra koruma sağlar. Pamuklu kumaşı birinci sınıf olup terleme yapmaz. Doğumdan sonra konforlu bir şekilde giyilebilecek bu gecelikleri kapıda ödeme avantajlarından faydalanarak satın almak da mümkündür.

  Katalogda Yer Alan Alternatif Gecelik Modelleri

  İnci işlemeleriyle son derece estetik bulunan gecelik modellerinde de yüzde otuza varan indirimler yer alıyor. Geceliğin kendisi beyaz iken işlemeler mavi rengindedir. Geceliğin bedenini seçerken zorluk yaşayan alıcılar boyu , kilosu ve gebelik haftasını yazarak kendileri için en uygun bedendeki ürünü sipariş edebilir. Pamuklu kumaşı rahat kalıptır. Emzirme özellikleri mavi işlemeli geceliklerde de mevcuttur.

  Diğer seçenekler arasında kolları danteller ile süslenmiş olan modeller geliyor. Kendileri için alternatif renkler bakan alıcılar için vişne, sütlü kahve ve turkuaz gibi renkler de yer alıyor. Son seçenekler arasında ise güpürlü ve puanlı gecelikler bulunmaktadır.

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Şubat 20, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR