Lohusa Gecelik Trendleri

lohusa gecelik, hamile gecelik, lohusa gecelik trend

Lohusa Gecelik Trendleri

Eskiden tek tip hamile giyim ve lohusa giyim ürünleri mevcut iken artık pek çok çeşitte hamile ve lohusa giyim ürünleri mevcuttur. Özellikle lohusa gecelik modelleri oldukça fazladır. Yani sizler kendi tarzınıza uygun olacak şekilde en güzel lohusa gecelikleri tercih edebilirsiniz. Sadece çocuğunuzun cinsiyetine göre değil, en sevdiğiniz renklerde de seçimlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Üstelik sizlere uygun olacak şekilde rahat aynı zamanda da gösterişli modeller de mevcuttur. Yani sadece rahat modeller değil, veya sadece gösterişli modeller değil hem rahat hem de estetik görünümü olan modelleri tercih edebilirsiniz. Bu sayede her bakımdan avantaj yakalamanız da mümkün olacaktır.

En Sevilen Lohusa Gecelik Modelleri

Son zamanlarda üretilen ve tasarımı yapılan lohusa gecelik modelleri bayanların oldukça fazla ilgisini çekmektedir. Ama bazı lohusa gecelik çeşitleri yeni doğum yapmış olan annelerin daha fazla beğenisini kazanmaktadır. Bunlardan bazılarına bakacak olursak;

 

  • Tül detaylı lohusa gecelik modelleri; Hastane için ideal bir seçim olan tül detaylı lohusa gecelik modellerinin başında gelmektedir. Hem rahat olmasının yanı sıra aynı zamanda da oldukça şık modellerin başında gelmektedir. Özellikle anı biriktirmek isteyen kişiler doğumdan hemen sonra fotoğraf çekimleri yapmak ister. Fotoğraf çekimleri için ise harika bir seçenek olacaktır. Beyaz renk başta olmak üzere, açık mavi, pudra ve kırmızı gibi renkleri de tamamen gönlünüze göre bulabilir ve doğumdan hemen sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

  • Dantel detaylı lohusa gecelik modelleri; kol ve yaka kısımlarında bulunan dantel detayları, lohusa geceliklerin daha asil ve daha şık görünmesine fayda sağlayacaktır. Özellikle yeni doğum yapan bayanlar kendileri daha güzel görmeye ihtiyaç duymaktadır. Bu nedenle daha pozitif ve daha şık bir görünüme sahip olmak isteyen bayanlar dantelli lohusa gecelik modellerini tercih edebilir. Özellikle mor ve lila gibi renkler bayanların mental olarak ta kendilerini daha iyi bir şekilde hissetmelerine katkıda bulunacaktır. Bu nedenle sizler de hem mevlütler için hem de hastane için bu tarz dantelli gecelikleri tercih edebilirsiniz. Üstelik kumaş yapısı itibari ile de vücudunuz daha rahat hissetmenize katkıda bulunacaktır. Bu nedenle hem daha estetik hem de daha rahat hissetmek için hemen dantel detaylı gecelik modellerini tercih edebilirsiniz.

 

  • Sabahlık takımlı lohusa gecelik modelleri; geceliklerde en fazla gerekli olan detaylardan biri de sabahlıklardır. Çünkü gece sık sık uyanacağınız için bebeğinizi beşikten alırken vücudunuz soğuyarak, hasta olabilir. Bu nedenle hem gelen misafirleri daha rahat karşılamak adına hem de kendi sağlığınızı korumak adına sabahlıklı gecelik modellerini sipariş verebilirsiniz. Üstelik sabahlıklı olan bu geceliklerin iç kısımlarına dilerseniz şort detaylı gecelikleri dilerseniz de uzun gecelikleri tercih etme şansınız da mevcuttur. Yani birden fazla çeşitlerinin olması nedeni ile tercihlerinizi daha rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

 

  • İsim detaylı lohusa gecelik modelleri; eğer kendinizi daha özel hissetmek isterseniz isimli modelleri de tercih edebilirsiniz. Özellikle fotoğraf çekimleri için bebeğinizin ismini geceliğin veya sabahlığın üzerine işletebilirsiniz. Bu sayede lohusa gecelikler sadece kullanmak için değil bir anı olarak saklamak için de harika olacaktır.

 

Hamile Geceliklerde Olması Gereken Özellikler

Lohusalık dönemlerinden önce hamilelik süreci vardır. Bu süreç içinde elbette uyku kalitesi çok önemlidir. Bu nedenle sizleri uykuda rahat hissettirecek olan hamile gecelik seçimleri yapmanız gerekmektedir. Daha çok esnek ve pamuklu bir kumaş seçimi yapmanız tavsiye edilmektedir. Bu durum her konuda sizlere avantaj sağlayacaktır. Hem vücudun daha rahat hissetmesini sağlarken hem de daha şık görünmenizi de sağlayacaktır.

Artık günümüzde hamile gecelik modelleri sadece gece uyurken değil ev yaşantısında kullanım için de oldukça uygun bir şekilde tasarlanmaktadır. Yani evinizin içinde sizleri rahatsız edecek tarzda giyinmenize gerek kalmayacaktır. Dolayısı ile ilk olarak kendiniz için seçim yapmanız gerekir. Bazı bayanlar daha çok spor giyime önem verirken bazıları tamamen klasik giyimden has almaktadır. Eğer spor tarzda giyinmeyi seviyorsanız o halde hamilelik sürecinde mutlaka spor şıklığınızı yansıtacak modelleri tercih etmeniz önerilir. Ama klasik giyimden hoşlanıyorsanız o halde dantel detaylı, güpür detaylı ve yine tül detaylı modelleri tercih edebilirsiniz. Hem şık hem de rahat bir giyim tarzına kavuşabilirsiniz.

Etiketler: lohusa gecelik, hamile gecelik, lohusa gecelik trend
Kasım 04, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR