Lohusa Döneminde Hamile Taytları Kullanarak Daha Fit Görünebilirsiniz

Lohusa Döneminde Hamile Taytları Kullanarak Daha Fit Görünebilirsiniz

Lohusa Döneminde Hamile Taytları Kullanarak Daha Fit Görünebilirsiniz

Hamilelik, bir kadının baştan aşağıya değiştiği bir süreci kapsamaktadır. Bundan dolayı da kadınların her açıdan hamilelik dönemine hazır olmaları önemlidir. Psikolojik değişimlerin yanında meydana gelen fizyolojik değişimler, kadınların zamanla moralini düşürecektir. Kadınların, özellikle hamilelik döneminden sonra 6 hafta sürecek olan lohusa döneminde kendilerine çok iyi bir şekilde bakmaları gerekiyor. Çünkü sezaryen doğum yapan kadınların, dikişleri ve rahimlerindeki şekil bozuklukları, bu süre içerisinde düzelmeye başlıyor. Bir lohusa kadının bu dönemde en dikkat etmesi gereken konu ise giyim ve kuşam tarzıdır. Çünkü rahat ve dikişlere uygun bir kıyafet seçilmezse, bundan kaynaklanan ciddi problemler meydana gelebilir.

Doğum Sonrası Hamile Taytları Ne Kadar Süre Kullanılabilir?

Hamile taytları, kadınların kendilerini daha fit görmelerine katkı sağlayacaktır. Daha büyük bir faydası ise aslında hamilelikten sonraki lohusalık döneminin hamile taytları sayesinde çok daha konforlu atlatılmasıdır. Kadınlar, en az lohusalık döneminin sonuna kadar 6 haftalık süreçte tayt giyinmelidir. Çünkü bu sürede rahme baskı gelmemeli ve ameliyat dikişlerinde herhangi bir kanama yaratılmamalıdır. Kadınlar eski vücutlarına kavuşmaya başladıkları andan itibaren tayt giyinmeyi bırakabilirler. Keyfine ve konforuna düşkün olan kadınlar, genel olarak hamile taytı kullanımlarını doğum sonrasındaki uzun zamanlarda devam ettirirler. Çünkü konforlu yapısı, gündelik kullanıma büyük bir uyum sağlamaktadır.

Doğum Sonrası Hamile Taytlarının Faydaları

Doğum sonrasında, hamilelik sürecinde meydana gelen tahrişler korunmuş olur. Aynı zamanda hamile taytları kadınları daha ince ve fit gösterir. Bu da psikolojik anlamda bir kadına inanılmaz etki yaratır. Sırt ve karın bölgesinin çok güzel şekillenmesini sağlar. Aynı zamanda bütün organların ve bölgelerin eski halini alması için de çok faydalı bir yöntemdir. Günümüz hamile taytları, tamamen pamuklu kumaştan oluşmaktadır. Doğum öncesi ve sonrasında rahatlıkla kullanılabilir. Sitemizden satın alacağınız hamile taytlarında ise üç farklı renk seçeneği vardır. Siyah, beyaz ve ten bu renklerdir. Aynı zamanda beden olarak S bedenden XL bedene kadar farklı seçenekler bulunmaktadır. Beden hakkında karar veremeyen kadınlar, belirli ölçüleri siteye girdikten sonra kendilerine önerilen bedenleri sarın alabileceklerdir.
 

Etiketler: lohusa hamile, lohusa tayt, hamile tayt, lohusa dönemi,
Ocak 01, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR