Lohusa Dönemi için Gerekli Giysiler Nelerdir

lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği

Lohusa Dönemi için Gerekli Giysiler Nelerdir

 

Hastane ile hastane sonrası lohusa dönemi için anne ve bebeğin rahatlığı büyük önem taşır. Bu yüzden öncelikle konfor sağlayacak, kaliteli malzeme yapısına sahip giyim çeşitleri ön plana çıkar. Öncelikle lohusa pijama takımları ihtiyaçların başında yer almaktadır. Özellikle lohusa dönemi birtakım ağrı ve acıyı yanında getirir. Bunun temel nedeni doğum sonrası dikişlerdir. Bu yüzden anne ve bebeğin rahatlığı her şeyin ötesinde tutulmalıdır. Böylece fiziksel rahatlığın yanında psikolojik olarak da sağlıklı bir dönem geçirilebilir.

 

Üstelik pamuksu yapısı sayesinde herhangi bir terleme veya sıkma yaratmayan pijama takımları, günün sorunsuz geçmesine olanak tanır. Geniş bir yelpaze altında farklı renk ve model içerisinden seçim imkanı da sunulmaktadır. Günümüz modern yapısını yansıtan estetik tasarımlar, anne ve anne adaylarının keyifli bir dönem geçirmesine olanak tanımaktadır.

 

  Özel Lohusa Terliği

 

  Hem fiziksel hem de görsel açıdan anneleri mutlu eden lohusa terliği, bu dönemin mutlu ve keyifli bir şekilde geçilmesine olanak tanımaktadır. Böylesi özel bir zamana güzellik katmak, süslemek için lohusa terlikleri harika desen ve aksesuarlarıyla göz doldurmaktadır. Anne ve anne adayları kendi zevklerine bağlı olarak özel bir seçim yapabilir.

 

  Üstelik seçenek o kadar fazla ki, diğer lohusa giyim çeşitleri ile beraber kombin yaratacak modeller arasından tercih gerçekleştirilebilir. Fiziksel açıdan ise yumuşak tabanı ve ayağa tam oturan özel yapısıyla, gün içerisinde yorgunluğun önüne geçmektedir. Bu yüzden her açıdan lohusa dönemini yüksek moralle geçirmeleri için annelere şık tasarımlı lohusa terlikleri sunulmaktadır.

 

  Şık Tasarımlarıyla Lohusa Tacı

 

  Doğum sonrası lohusa döneminde yeni anneler sağlıklarına ve güzelliklerine mutlaka özen göstermelidir. Bu durum fiziksel açıdan böylesi bir dönemi güvenle geçirme imkanı tanır. Ayrıca psikolojik açıdan da anne moralini her zaman yukarıda tutabilmektedir. Bunu sağlamak içinse birbirinden farklı tasarımlarla lohusa tacı çeşitleri sunulmaktadır.

 

  Farklı lohusa giyimleri ile kombin yaratma imkanı tanıyan bu özel tasarımlar, her annenin zevkine hitap edecek modellerle sunuluyor. Farklı pijama takımları, gecelik ve sabahlık gibi birçok lohusa dönemi giysilerle özel bir uyum yakalanabilmektedir. Harika dantelli modeller, ince tasarımlar ve farklı süslemelerle özel aksesuarlı taç çeşitleri arasından keyifli bir tercih gerçekleştirilebilir.

 

 Çok Uygun Fiyatlarla Farklı Modeller

 

  Lohusa dönemi için özellikle ilk 40 gün büyük bir önem taşımaktadır. Bu dönemi güven, konfor ve mutluluk içerisinde atlatmak giyimler doğru seçim altında tercih edilmeli. Siz de hemen site üzerinden dilediğiniz lohusa giyim çeşitlerini tercih edebilirsiniz.

 

 

  Kaliteli malzeme yapısı ile üretimleri gerçekleştirilen farklı giyim çeşitleri, lohusa zamanının değişik dönemlerinde sağlıklı bir kullanım imkanı tanıyor. Görsel açıdan da estetik tasarıma sahip giyim örnekleri, annelerin gün içerisinde şıklığını kaybetmelerine engel olmaktadır. Farklı lohusa çamaşırları, lohusa aksesuarları ve birçok hamile ürün çeşitleri arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

Etiketler: lohusa pijama, lohusa pijaması, lohusa gecelik, lohusa tacı, lohusa terliği
Mart 06, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR